Luptidu Ozbi gidip bir daha test aldım bu sefer erken değil kaset olanlardan. Gün aşırı kontrol edeceğim çizgiyi 🥲 artık beş gün boyunca bu rutindeyim 😂😂
Mebus Benimde böyleydi geç çıkmıştı birde benim hemen gidip iki test daha aldım kaset testler daha iyi bu arada onlarda öyle çıkınca kan verdim beta 26 ydı
Seyms13 Sero05 ovulasyon testiniz var ise onunla deneyin. Ben o şekilde hamile olduğumu öğrendim. Ne erken gebelik testinde çift çizgi çıktı ne de kaset teste çift çizgi çıktı.
Sero05 Dayanamadım kan testi yaptırdım 1.20 sonuç 5 gün var daha ama yükselmez gibi Allah bilir nasip
1prensesannesi__ Ay benimde simdi engec 5 gunum var sabah test yaptim negatif bu gun yumurtlamanin 8. Ya da 9. Gunu olmalı o yuzden yarin tekrar kan testi vermek istiyorum lutfen dua edin cok stres yapiyorum aşırı sabirsizlaniyorum
Ucankus Sero05 canım bu test hep silik 2. Çizgi çıkarıyor hamile misin bilmiyorum ama bende hep kan negatif çıktı
1prensesannesi__ noble1 ya evet dayanamadım döndüm yoksa hic vakit gecmiyo bugun sabah prodoctor erken test yaptim cikmadi ogleden sonra kan verdim
umaydurununannesi Sero05 2 3 gun sonra aynı testle tekrar gıt koyulasır bıraz daha emın olursun ben gordum hayırlı olsun saglıkla kucagına al bende bu testle ogrendım bebısımı