1prensesannesi_ Sunshine__ inşallah yapmaz bnde bundan aldım ama stok yapmadım belki yaramiycak o yüzden yapmadım sen yaptın mı
Sunshine__ 1prensesannesi_ Yok canım yapmadım 2 paket aldım zaten yenidoğan da içinde az var baktım olmadı başka bi yol bulurum
1prensesannesi_ Sunshine__ bnde öyle yapicam ben bı paket aldım içinde 44 tane vardı bı tane hemşireye verilecekler arasına 8 tane de valize koydum
filialunae Daisy0000 Prima Harmonie’nin farkını biliyor musunuz acaba daha mi iyi katagoride Premium Care’e göre. Öyleyse eğer yeni doğan 1 numara bir kaç paket alayım diyorum zaten hassas olurlar küçük doğabilirler ikizler
zahidinannesi filialunae bende ikiz gebeyim, 33+3 deyim. Sleepy bio natural aldim 1 2 numaralardan. Bakalim benim ogullarim memnun kalacak mi. Siz kacinci haftadasiniz
Demojna Lavess goondan çok memnunum. Asla sızdırma pişik vs yapmadı. Sleepy kullandık başlarda, sonra tavsiye üzerine goona geçiş yaptik. Premium olana ama, mutlu bebek olanlar degil. Belki siz de şans verebilirsiniz
Reyhann2 Baby turco 1 ve 2 numara yetecek kadar stok yaptım herkes çok fazla öneriyor bide bütçeye de uygun. İnşallah pişik vs. Yapmaz ona devam ederiz
19982023 Lavess yani bez stok yapmak hiç mantıklı gelmiyor bana . Veya ıslak mendil . Her bebeğin cildi farklı . Sonra elinizde kalabilir . Doğunca deneyerek ilerlerseniz daha sağlıklı olur bence . Çevremde çoğu kişi sleepy stoklayip pişman olmuştu mesela . Çünkü fazla sızdırıyor ve pişik yapti . Halbuki başkalarının önerisi ile almıştı onlar . O yüzden her bebek farklı
1prensesannesi_ Sunshine__ bnde öyle çok götürmeye gerek yok yetmezse eşim evden getirir bir de onları eve getirmesi var 🤭
Aycan1234 E bebekte goon var onu öneriyorum kesinlikle eşim bebek bezi ihracat satış ta çalışıyor sleppy kötü şartlarda üretiliyor kesinlikle önermiyorum biz goon kullanıyoruz
ChemistrySK Aycan1234 daha once kizimda goon kullanmıştım gercekden yumusak kaliteli sadece biraz kalin bezleri, bugun baktim alayim diye ama 2.5 tl den fazlaydi tanesi vazgectim cok ucurmuslar fiyatlari ki bu kampanyaliydi bide
sahra_085 Ben de prima harmonie aldım, ilk zaman kullanırım sonra deneyerek değiştirmeyi düşünüyorum, pahalı gerçekten 😟
Asikiz19 Rabissssscee Haklısınız baktım 128 li bile iki haftalık ediyor yaklaşık olarak:) iki haftada totişleri çok büyümez herhalde 😃