Arzu_Ak 36+1de 2800 olmuştu doktor minyon bir kız olacak dedi kilosu az mı acaba bugün 37 hafta olduk birde sıkı takipteyim ilk bebeğim 4310 gram doğdu doğumum zorlu bir süreçti bundada aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
melekmommm Busracann yok canım olsa doktorun söylerdi. Ben kefir muz süt çok içiyorum. Süt ve kefir hazır paket değil . Kefir mayası aldım günlük mayalayıp 500 ml içiyorum.sabah yarım lt süt bir muz bir iki saat sonra kahvaltı üç dört gibi kefir meyve sonrada akşam yemeği ve bol yoğurt..
Smeyye_9195 Benim bebiste 36+2 de gittim 2600 gr dedi bebegin karın ölçüsü 10 gun veriden geliyor dedi çok üzülüyorum 🥺
Demet78 Dilekonurr diyetisyen e başladım her haftaya tartıya cikcam orda yağım belli olcak diye herseyi psikolojik azalttım az sık yiyorum düzenli 🥰🤰
Mylove47 Nesekahraman benimde doktora gittiğimde aynıydı 29+2 de 1407 ydi hayırlısı şimdi kaç kilo olur 4 haftada bakalm
Dilekonurr busebn yenidoğan takımlar 50 cm aldın mı giyemicek herhalde onları kızçen, ben yenidoğan aldığıma bin pişmanım benimki de uzun olacak
Sydipk92 32+6 hafta 2400 kg bugün doktorum panik yaptı bebek kilolu dedi normal doğum yapamazsın dedi tecrübeli anneler sizce normal mi bebeğin kilosu
senaacik Sydipk92 bizim de o haftalarda öyleydi bana da aynısını demişti canım 35te tekrar gittim yine öyle dedi
Arzuanne Sydipk92 çok hareketliydi hiç durmadı tahmin var ama şimdi söylemem dedi yine de söyleyin dedim de söylemedi