Lavess Eylulum25 kaşar, muz, kabak çekirdeği kilo aldırıyor. Birde ben her gün 1 meyve de olsa yemeye özen gösteriyorum.
Kdr03 Bende dün kontrolüm vardı 34+2 haftalığız 2.500 kg 45 cm dedi oğluşuma gelişimi önde gidiyor biraz dedi ama geçen kontrolde de moralimi bozdu kilolu bir bebek beklemiyoruz demişti şükür iyiyiz 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var
Yagmurey Eylulum25 sizinle aynı haftadayız ben hergun haşlanmış yumurta yıyorum ve haşlanmış mısır çok yıyorum kilo aldırıyor
Busracann melekmommm ay ben 31. Haftamdayim yeni 1400 oldu benimki :(( gelişim geriliği olabilir mi ?
Nur30 Busracann standart da sizinki gibi zaten kilosu gelişimiyle alakalı problem olsa bence doktor söylerdi kuruyemiş kefir ceviz filan yiyin faydası oluyor ben çok karpuz yiyorum bir de
melekmommm Busracann yok canım olsa doktorun söylerdi. Ben kefir muz süt çok içiyorum. Süt ve kefir hazır paket değil . Kefir mayası aldım günlük mayalayıp 500 ml içiyorum.sabah yarım lt süt bir muz bir iki saat sonra kahvaltı üç dört gibi kefir meyve sonrada akşam yemeği ve bol yoğurt..
zeyneprana81 Zeynepayse benim 33 .haftamda 1800 gramdi banada yapisal olabilir dendi diger kizimi 4 kilo dogurmustum umarum kilo alir
Nur30 zeyneprana81 bizimki baba iri olduğu için doktor iri ve uzun boylu bir bebek olcak dedi babasını tarif etti resmen renkli de gösterdi aynı eşime benziyor bebek de bence babasına benzedi ondan iri
Dilekonurr Demet78 özel birşey yiyormusun yoksa yememeye mi gayret gösteriyorsun 😊benim de yememem lazım bebişin kilosu çok ama boğazım da hiç durmuyor 😞
Demet78 Dilekonurr diyetisyen e başladım her haftaya tartıya cikcam orda yağım belli olcak diye herseyi psikolojik azalttım az sık yiyorum düzenli 🥰🤰