Ustunneliff adalinda-35 biz temmuzda aldık Pierrecardinden orda çalışan kız dedi ki geçen ay gelseydiniz 16 bin liraya alırdınız bunların hepsini valla her ay zam geliyor eşimde diyor ki şimdi ki aklım olsaydı ilk evlendiğimizde alırdım daha çocuk olmadan 😅
adalinda-35 Ustunneliff ben ramazan bayramından 2 gün önce gittiğimde sepet beşik 800 TL ydi o zaman çok erken almiyim dedim almadım şimdi 2500 olmuş 😁 aklım olsa hepsini o zaman alırdım valla herşey çok pahalaniyor
Ustunneliff adalinda-35 ay o kadar oldu mu doğum ücretleri benim ki daha aralıkta 30 -40 olur bu gidişle 🥲
adalinda-35 Ustunneliff maalesef benimde Kasım başı gözüküyor doğum ama ne alabilirsiniz alın şimdiden eşya olarak herşey çok pahalaniyor ya
adalinda-35 Ustunneliff bende bu hafta çoğu şeyini almayı düşünüyorum gidip bakalım ne kadar tutucak 😐😐😐😐😔😔
Sunshine__ adalinda-35 Vallahi bilmiyorum ama çok korkuyorum nasıl olacak ne olup ne bitcek bilmiyorum bide ilk gebeliğim
adalinda-35 Sunshine__ benimde ilk gebeliğim bazen eşimi çok darliyorum nasıl yapcaz ya alamazsak yetistiremessek diye eşim çok rahat hallederiz diyip diyip duruyor yani elime kağıt kalem alıyorum sürekli hesap yapıyorum
Bramasole adalinda-35 doğum hariç ortalama 50000 tutmuştur ya😅 ki ben 3 ay önce bitirdim büyük eşyaları zam gelmeden alayım diye. Şimdi alsam herhalde 70-80 arası tutardı.
adalinda-35 Bramasole iyi yapmışsınız bende 2 hafta önce sadece dolap yatak ve şifonyer 17300 doğum 20.000 benimde 70 i bulacak şimdi hesaplama yaptimda 😁😁😁😁
Sunshine__ adalinda-35 Aynen bende öyle omu eksik bu mu fazla bir yere misafirliğe gidiyom bide ordakileri darlıyorumm böyle geçiyor benim senin kaç haftalık bebişin bide hangi ildesin canım😁
Bramasole adalinda-35 çok rahat bulur ya bir tık kaliteli almak isteyince inanılmaz paralar gidiyor valla😅
filialunae adalinda-35 Benimkiler ikiz hesaplamayı bıraktım hele tekstil ürünlerini hiç saymıyorum artık 🤣
adalinda-35 Sunshine__ ahahahhaha tam bensin 😁😁 sürekli yanimdakileri darliyorum ama içimi dokmek istiyorum birilerine.. Ben 26+1 im İzmir’de yaşıyorum