adalinda-35 Kızlar hamileliğiniz den doğuma kadar çocuğunuza ne kadar para harcadınız ben hesaplıyorum kendime ve çocuğa neredeyse 20.000 den fazla gidiyor 😁
Mutlulukkk adalinda-35 yatak, dolap ve bebek arabasi 1.500 tl bile tutmadi 😁😁 diger seyleri hic hesaplamadim valla blmiyorum 😂
Deletedmom0071 adalinda-35 bizim 2. çocuk 😅 bu masraflara bakılacak olursa oğluşum ablasının pembe zıbınlarını giyecek pembe battaniyeşere sarılıp sarmalanacak yapcak bir şey yok hahahaha 😅
adalinda-35 imrnx bende 17300 dolap sifonyer ve yatak aldım ama anne yani ve araba yok kıyafetleri yok 😁😁😁
imrnx adalinda-35 😂 doğrudur valla bize de o fiyat verdiler de biz özel yaptırıyoruz 12 bin tuttu 😂 evlenirken bu kadar masraflı değildik
adalinda-35 Deletedmom0071 aman öyle benimde ilk çocuk ondan ne lazım ne değil tam bilmiyorum ablam 2 çocuğu var onunla alışverişe gidicem gereksiz bişey almicam 😁
Ustunneliff adalinda-35 biz temmuzda aldık Pierrecardinden orda çalışan kız dedi ki geçen ay gelseydiniz 16 bin liraya alırdınız bunların hepsini valla her ay zam geliyor eşimde diyor ki şimdi ki aklım olsaydı ilk evlendiğimizde alırdım daha çocuk olmadan 😅
Ustunneliff adalinda-35 ay o kadar oldu mu doğum ücretleri benim ki daha aralıkta 30 -40 olur bu gidişle 🥲
Evafor adalinda-35 bir çocuk dünyaya getirmek sadece doğum +muaneler+kıyafet vs 50 bn tl ortalama kısacası hayat gerçekten çok pahalı yetişemiyoruz