Miray20 Selam arkadaşlar bir kizim var ikinciye hamileyim eşimin ailesi kiz diye istemiyor aldırmami söylüyorlar sizce neyapmaliyim . Hamileliyimde çok ilaç kullanıyorum hepsi çok pahalı hiç bir masrafimi karşılamiyacaklarini söylüyorlar.
bdenerigokce Miray20 Estağfirullah o ne demek, kız olsa nolcakmış, hala bu kafa kaldı mı ya🤷♀️ ilaçlarını karşılamayacağız da ne demek, bebek için mi karşılıyorlar? Senin için karşılayacaklar🤷♀️
1prensesannesi_ Miray20 canım doktorun yazdığı bı kaç tane ilacı aldım bende çok fazla ilaç kullanmadım ve bence aldırma o da bı canlı nasıl kiyicaksin ki kürtaj videoları denk geliyor bebek içerde can çekişiyor canım istemiyorlar diye aldırma 😔🥺🥺
Rzgrn_Annesi133 Miray20 resmen cahiller yaaaaa resmennnnn Allahın vergisi kurban olduğum rabbim isteyen onlarca insan var nasıl böyle düşünürler
Novamomy Miray20 erkek olsaydı doğurmanıza izin mi vereceklerdi ?bebeğin cinsiyeti kız olduğuna göre zaten aldırma şansınız da kalmamış demektir .Rızkı veren Allah neden insanlar fakirlik para derdine düşüp çocukların hayatına bu kadar kolay karar verir anlamıyorum 🤷🏻♀️zaten karar vermek için geç kalmışsın …
Miray20 1prensesannesi_ bir kaç tane değil çok pahalı ilaçlar ve onlari almasam 6 aylik düşükle sonuçlanir hamileliğim
Akker Miray20 eşinin ailesi böyle bir şey diyemez, kocan ne yapıyor bu arada aşırı sinirlendim 😡 boşan bence , ilk defa birine bunu diyorum 😂
Sermec27 Miray20 yok artık cani mı bu insanlar ne kadar cahil bir kafa kız diye bebeği öldürmek istemek ne demek o çocuğu dogururum geeekirse de o adamı bosarim kafaya bak bebeği kız diye aldırmak ne demek ne iğrenç cahil bir düşünce
zeynozey Miray20 ya siz bunu buraya sorarak bebeğinizi gözden çıkartmışsınız zaten. Nasıl gelip sizce napim aldırım mi diye sorabiliyosunuz hayret hakikaten hayret. Allah eşinizin ailesinede sizede akıl fikir versin. İnsanlar yıllarca bi çocuğu olsun diye gezmedik kapı bırakmıyorlar, yapmadıkları dua kalmıyor.. Bazı şeyler bize kolay veriliyor diye nankörlük ediyoruz resmen.. Allah afetsin bizleri..
Sermec27 zeynozey valla 3 kaybım var iki kürtaj bir de ölü doğumum var ilk oğlumu kaybettim neler yaşadım bunlar bilmiyor evlatla imtihan edilmek ne demek 1 ay önce kürtaj oldum ne çok isterdim şimdi bebeğimin benle olabilmesini yasasaydi 14 haftalık olacaktı Allah herkesin kalbine göre versin bu nasıl pis bir düşüncedir biz 4 kız bir erkek kardeşiz babam hiç bir kız kardeşimde de dememiş neden erkek olmadı diye şimdi sorsan kızlarım öncelikli der erkek kardeşim birâz sorunlu bir çocuk ilk önce hayırlısını istemek lazım Allah akıl fikir versin böylelerine
Miray20 zeynozey bazı insanlarin yaşamini bilmeden böyle yarqılamak ne kadar doru sizce öyle asarim keserimle olmuyor işte
Gokyuzunde2 Miray20 ne yapmalıyım ne demek lütfen silkelenin kendinize gelin o sizin bebeğiniz onların değil ilaçları da bi zahmet kocanız düşünsün
Yildiztozu_ Miray20 Bebeğim onların derdi para değil. Kız çocuk olduğu için ilaçları bahane etmişler. Maddi durumunuz nedir neden biz ilaç konusunda destek olmayız dediler bilmiyorum ama bir yolu mutlaka vardır. Yaşadığımız olumsuz seyler gibi olumlu şeyler de bizim imtihanımız. Sabretmek ve şükretmek gerek.
Yenianne7 Miray20 Her şeye ve bu kötü insanlara rağmen bebeğini doğur bu senin imtihanın şuan rabbim sana kolaylıklar versin
zeynozey Sermec27 aynen öyle canım. Bende ilk oğlumu doğumdan 2 gün sonra cennete gönderdim.. O acıyı bilmiyolar..
Minigiim-vebenn52 Sermec27 rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana canım gönlünden geçen kabul olsun inşallah 🌸
Miray20 zeynozey bilmiyorlar dediğiniz 3 evladimi kaybetdim ama hayat işte nankörlerle karşılaştırdı allahim hep hiç kimsenin hayatini bilmeden böyle konuşmaniz hiç doru değil
zeynozey Miray20 detaylı anlatmayanda sizsiniz. Yazdığınızı yorumlarız burda sadece. Yazım tarzınızı eleştiririz destek olunacak yerde destek olup, yapmamanız gerekeni söyleriz çünkü bize düşüncelerimizi soruyorsunuz..