Seymavolkan çok güzel birşey anlatmışsın canım. Suan 14+5 haftalığız gebeliğimi öğrendiğim andan beri dediğin gibi benim de hep karın agrım var. Doktorlara güvenmediğim için. 2-3 doktora gittim hepsi farklı farklı seyler söyledi biri çift rahimlisin dedi biri düşük yapıyorsun dedi biri dış gebelik sesi hepsi alttan muayene etti benim de ilk gebeliğim kimse etme eyleme demedi ama hiç kanamam yoktu her alttan muayene den sonra hep kanamam oldu daha çok kötü oldum çok şükür iyiyiz şimdi agrılarımın tek sebebi karın içimin ve rahmimin dar olmasıymış bu çok normalmiş bunu söyleyen doktor da Ankara'da en çok kötü yorum alan etlik Zübeyde hanım hastanesi o günden beri sürekli o hastaneye gidiyorum artık ben çok memnunum herkes melek gibi valla bana öyle denk geldi demek ki yada çok şükür :) 3-4 gündür gripim vücudum çok agrıyor bugün doktora acile gittik artık dayanamadım karnımda yine agrı vardı kalp atışına bakılsın istedim içimde sıkıntı vardı ( sizlere de oluyor mu bilmiyorum 😂) alttan bakalım dedi kahve rengi akıntım gelmişti normalde yoktu ben kabul etmedim istemiyorum diye bir yeri imzaladım ama sürekli azarlardı tersledi sırf kabul etmedim diye 🤷🏻♀️ O zaman niye geldin bilmem ne diye büssürü şey söyledi manyak kadınlar ☺️ Kadının Halinden kadının anlaması lazım ama hiç öyle değil cevremiz maalesef ya 😔