Suule94 BirazbundanBirazondan1 Allahım kucagimiza almayı nasip etsin insalllah sizin ilkmi 2. Bebismi💗
BirazbundanBirazondan1 Suule94 Amin hepimizin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. İlk hamileliğim
prensesannesi__ Suule94 bana 3 üde kız dedi dün doktora gittim %80 kız dedi ama bakalım 2 3 hafta sonra tekrar gidicem ama %80 demesi doktorun az bı oran değil 😍😍
Asminbahar63 Gunes17 zaten altı haftalik ulrtasonlara bakiyo hanmfendi ve iki tane meleğim var bunun erkek olmasını istiyorum Rabbimden 🤲🥰
e_blue_sky_a Suule94 cinsel organ çıkıyor mu 10da? Bu foto nasıl yükleniyor ya ben de yüklemek istiyorum
Suule94 prensesannesi__ ayy sağlıkla doğsun inşallah kaç haftaliksiniz bende haftaya 2 li taramaya giricem belli olur diye düşünüyorum 😅
prensesannesi__ Suule94 normalde 11+6 ama Ultrasonda bebek ilerde gözüküyor 12+1 im doktorum baktı söyledi öyle ama bakalım inşallah değişmez 😍😍
Suule94 prensesannesi__ zaten 11+6 artık 12 Haftanın içindesijn demek ☺️ ultrosanda bazen 1_2 gün geri ileri rakam cikabiliyo bebeğin duruşuna göre sağlıklı olsunlar da tek 🥰