BirazbundanBirazondan1 Suule94 benimde 11 haftalık doktora gittiğimde kontrol boyunca bir kere yatmıştır ve hemen kalkmıştı. Doktorum bunun yatmatması lazım diyordu😅
ragi7012 Suule94 allah allah bu benim 4 ay onceki ultrasonum resmen 😁😁 2 hafta sonra fetal dna da kiz oldugunu ogrenmistik
Suule94 Gldekpnci yaa☺️ dün meyve suyu icmistim içimde delirmiş nasıl hareket ilk defa dik pozizyonda gördüm doktor zor ölçüm yaptı çok inat biri bu senin dedi cinsiyet tahminini şimdi yapmamayim dedi meraktan çatlicam😂
Suule94 BirazbundanBirazondan1 vallahi yediğimiz içtiğimizden icimizdekiler bile gariplesti 😅😅 ilk hamileligimde hiç denk gelmemişti eller ayaklar havada zor ölçüm yaptı acaba ne olacak ya oğlumda çok hareketliydi ama o hep yatar pozisyondaydI😅😅😅
Suule94 ragi7012 gerçekten mi😂 ay bende doktorun söylemlerine göre erkek diye düşündüm 😅bitane oğlum var bu 2.bebegim nasipse rabbim sağlıkli versin inşallah
Suule94 ragi7012 haftaya Perşembe 2 li tarama var belki ozmaan görürüm sadece kanmi veriyoz ultrosanda gösteriyorlarmiydi unutuyor insan ya 11+5 de yapcak doktorum