Calasun sağol cnmm sanada çok geçmiş olsun , aynen öyle yaa bir an önce doğursam da kurtulsam hamilelikten diyorum, bnm evde magnezyum ilacım var bende kullanırım bugün ama inşallah iyi olurum
    AysegulAloluAcikgoz ama bnm normal sırt ağrısı değil , normalde hep oluyordu sırt ağrılarım eşim masaj yapardı geçerdi ama sırtımın aşağısı , sanki sırt ağrım kalçama vurmuş gibi , 😑
      Adalina ama ben çok zor adım atıyorum çığlık atacak kadar canım çok acıyor yürüyüş yapmam imkansız, bide en kötüsü hamilelikten dolayı sık sık idrara çıkıyorum ama eğilip kalkamıyorum yemin ederim dün artık tuvalet yüzünden ağlamışım 😞
      AysegulAloluAcikgoz yok şuana kadar fıtık diye bişey yoktu bugün de hastaneye gdemedik eşimin yengesi vefat etmişti , oraya gittiler ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki şimdi biraz daha iyiyim 🙂 Hepinize çok teşekkür ediyorum 😊
      Benimde ayni sag tarafimdaki kemikler sanki iç içe geçiyor gibi kalktigimda basamiyorum yuruyemiyorum doktor agri kesici parol bi tane de krem verdi ama agri kesicibkullanmiorum arada krem suruyorum kalsiyum magnezyum kullaniyorum gercekten cok zor basamiyorum ama benim ikinci dogum ilkinde hic boyle sey yasamadim son aydayim nasil gecer bu gunler Allah yardimcimiz olsun fazla ayakta kalma yorulunca daha cok oluyor birde benim çati kemiklerimde agriyor ilk dogum zor oldugu icin😢