Minnak-123 hanımefendi öncelikle dediğiniz şey yıllar önce hiroşimadan sonra tvye çıkan Karadenizli bakana dönmüş oda bakın içtim kanser olmadım dedi oda ama şuan kanser oranı en yüksek olan anomoli insanların olduğu yer Karadeniz oda nükleer patlamadan dolayı. Böyle şeyler birden olmaz ağır metaller tabikide yediğimiz şeylerin çoğunda var ve bu bebeği direk öldürecek bişey değil bunları vucüd dışarı atamaz sindiremez birikim yapar arkasından kanser hücreleri oluşur başkasına verdiğiniz akıldan ziyade sizin kendinize yaptığınız şey için üzüldüm Bebek bu metali tölere edemeyebilir sıkıntı yaşayabilir unutmayın her bebekte olmadı diye sizde yada başka birinde olmayacak diye bişey yok ki burda midye aman yemeyelim diye linç durumunuda çok kabul etmeyeceğim cipslerin yapıldığı yağlar Fas’t food bunların hepsi emin olsun herkes daha beterini alıyor sadece hiçbişey olmaz aman demeyin Emin’im kimse bebeğinizi sizden iyi düşünemez sizde herşeyden sakınıyorsunuzdur bu durum hafife alınacak bişey değil sadece