Hdev Alizee dikişin bebeği taşıması önemli dedi doktorum açılma olur dikişler atabilirmiş Allah korusun
Seydaa123456 Hdev bende acil serklajlıyım 25+4 teyim ne güzel 30 a kadar gelmişsin allah korusun doğsa bile yaşama şansı çok çok yüksek gönlünü ferah tut 36 ları görüceksin ben inanıyorum sürekli yat bol bol dinlen tadını çıkar güzel düşün güzel olsun🌸
Hdev Seydaa123456 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım inşallah sende göreceksin 36-37 leri hepimiz için dua edeceğim 🙏🥰
Sebnem9593 Hdev benim bi tanıdığın dikisleri açıldı 1ay falan sonra daha çok erkendi o yatmamisdi çok haraket etmişti o yüzden .Dikis acildiktan sonra yeniden dikemeyiz ama bir başka çözümü daha var demişti silikon kapak gibi bisey koymustu yine pek yatmadi ama daha dikkatli davrandi Onunla 36 haftaya kadar kaldı doğum yapti
Sebnem9593 Hdev doktorlar oyle biz çok dikkat edelim diye korkutuyorlar Benimki ciğer gelistirici vurulan zaman oyle konustu ki ben dedim herhalde aynı gün dogacak cocuk
Hdev Sebnem9593 bana da 28 de açılma olunca ciğer geliştirici yaptılar , bir gün sonra açılmam kapandı 🙏 o gün bende doğuracağım sanmıştım 🥹
Sebnem9593 Alizee sen kaç haftaliksin canim ? Doktor progestan fitil günde 2kez bide proluton depot iyne yazdı haftada 1defa .Bide hic kalkmiyorum sadece yemek yemek için bide tualet için.Yatmak çok onemli.Doktor gecen ay güzel bakmissin dedi aynı devam et dedi Bide 28de ciğer gelistirici vuruldu
[silindi] Sebnem9593 canım pesser diyorsun sen silikon oluyo onu bna bayiltmadan taktılar alttan dikiş atamayinca onun faydası olmadı bide hiç kalkamadan yattım hastanede 3 hafta yasaktı kalkmak sadece ultrosnla bakmak için cagriyolrdi az bı mesafe ona gdip geliyodum o varken acilmam oldu kanamayla cikartilar onu sonra bni sezeryana aldilar acil. Rabbim büyük insallh hepnize sağlıklı sıhhatli vaktin de yavrularınızi almayı nasip etsin ..
Hdev Sebnem9593 ben Progestan 3 defa kullanıyorum günde iğnem var haftada bir sürekli yatış halindeydim sadece yemek lavabo için kalkıyorum , yemek yiyince de biraz ev içinde yürüyorum ya da oturuyorum yoksa midem çöm rahatsızlanıyor . Bir de arada boğazım gıcık oluyor öksürme geliyor çok korkuyorum
Alizee Sebnem9593 ben 23 doldurdum, 19cu haftadan beri hunileşme var cnm. Rahim ağzı uzunluğu normaldi çok şükür, günde 2 defa fitil progestan, 2 haftadan bir proluton. Bende uzanıyorum hep. Wc ve yemek için kalkıyorum. Rahim ağzı kaç?
Sebnem9593 [silindi] sana da geçmiş olsun canim Allah sabir versin İnsaAllah saglikli zamanında doğan bir bebeğin olur tez vakitte Her şey boş iste nasipte varsa yaşıyor Benim ilk gebelik gelismedi 10haftada kürtaj oldum bu bebeği de 6yildir bekliyoruz artık ümidi kesmistik olmaz diyorduk en düşük olması için şans olan bi ay hamile kaldığımı ogrendim
Sebnem9593 Hdev ay bende de hapsirma basladi çok güçlü sallanıyor o zaman bebek korkuyorum Bide geceleri bebek aşağılarda hareket ettikce de simdi dogucak diyorum Riskliyiz ya her şeyden korkar olduk
Gulu36_ Hdev merhaba bende 17 haftalik gebeyken serklaj oldum kısaltma vardı. Bugün 19 haftalik oldum doktor acilmam olduğunu söyledi çok korkuyorum
Hdev Gulu36_ korkma canım açılma kazanabiliyor benim 1 gün sonrasında kapanmıştı 🙏 ben Progestan fitil olarak kullanıyorum koyduğumda bacaklarımın altına yüksek yastıklarla koyuyorum bir süre öyle yatıyorum
[silindi] Sebnem9593 evet canm nasibimizde kaderimizde varsa imtihanimiz yasiyoruz allhtan ümit kesilmez Rabbimin izniyle 2 ci bebeği sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayi nasip eder insallh snada gcmis olsun canm ..
Hdev Sebnem9593 benimde sağ alt tarafta kuzumun kafası bazen çok kıpırdıyor korkutuyor beni Rabbim yardımcımız olsun canım Eylül ayını görsek rahatlayacağız 🙏
Sebnem9593 Alizee ilaclara ragmen 33ten 31e düştü bu hafta için iyi değil dedi bide benim bebeğin kafasi da aşağı düşmüştü 24 haftasindan