Çok canım sıkkın bebek kilosu
Ozge0044 büyük ihtimal le
Ozge0044 çok fazla zayıf değil merak etme 😍 o kilodan az olan bebekler çok oluyo ki sonradan sağlık bakımdan diğerlerinden hiç de geri kalmıyo hatta daha iyi oluyo
Ben normal doğum yapıcam kilosu az olsun istiyodum ama 35 haftada gittiğimde 3 kiloydu bebek 😅 şimdi ne kadar oldu bi fikrim yok ama ben meyveyi bol bol tüketdim, süt ürünlerini, etli yiyecekleri her şeyi sağlıklı yedim. Bir tek ekmek, hamur işi az yedim. Günde 3 tabak meyve yedim. Sabah günorta akşam 😅 muz çilek kiraz elma armut vs her mevsime göre yani ne bulduysam yedim.
Ozge0044 ben gebelikte preeklampsi geçirdim son haftalar bebeğimin gelişimi yavaşlamıştı en son kilosuna bakmamaya başladık 37+0da doğumum oldu ve 2070 gr doğdu😂 zayıflamış içeride ama çok şükür gayet sağlıklıyız sadece biraz küçüktü ama kırkı çıkarken doğduğunun iki katıydı o yüzden kiloyu düşünmeyin yeter ki sağlıklı olsun burda yazılan bütün kilolar çok geliyor bana benimkinden sonra😂
Hjilhn ben de ilk çocuğumda hep bunları tükettim kilo aldırıyor diye. Ama size şunu söylim hiç etkili değil bunlar bana kilo yaptı yaklaşık 20 kg almıştım oğlum doğdu 2549 gr. Bence tedirgin olmayın çok çabuk toparlıyorlar zaten sağlıklı olsun gerisi mühim değil bence
Ozge0044 olsun canım sen elinden geleni yaptın 💜 zorlu bi durum tabii . Benim dururmum daha iyiydi. Her kes farklı geçiriyo. Allaha dua et önemli olan sağlıkla kucağına alman 🥰 sonradan da güzelce beslersin büyür 😍
Ozge0044
Canım benim bebiş karın çevresi haftalardır geriden geliyordu bende kilo aldıran şeyler yemeye başladım.
Şuan önden gidiyor işe yaradı .
Belki sende de yarar.
Her gün :
1 bardak kefir
1 kase yoğurt
1-2 dilim peynir
1 yumurta
Azar azar ceviz badem fındık
Tahin +pekmez karışımı
Tereyağ+bal
Aysehappymom teşekkür ederim çok sagol canım az kaldı günüm ama yinede denicem
Ozge0044 yaaa kıyamam 🥰😇 bende öyle uyurken izlerdim Allah im nasıl buyutcem ben bunu büyür mü bu derdim. Ama öyle hızlı büyüyorlar ki her anın tadını çıkarmaya bakalım bence 🙏🏻🥰