mommys1 bende çok araştırdım ama en iyisi park beşik hem kullanım açısından hem taşıma açısından her konuda bide bazı bebekler belli bi aya kadar yatıp sonra beşik istemiyor en azından park beşik oyun alanına dönüşüyor
bebek beşiği bi bakar mısınız
mommys1 Görümcemde aynısı vardı, çocuk sadece 1 sene yatabildi. Beşiğin boyunda sıkıntı yok ama eni dar geliyor çocuğun kolu bacağı o aralardan çıkıyordu ve bu yüzden sık sık uyanıyordu.
Ben oğlumun 5 ayından beri park beşik kullanıyorum, şu an 3,5 yaşında kendi girip çıkabiliyor bir yere gideceğimiz zaman götürebiliyoruz hem rahat hem hafif hemde gayet kullanışlı.
Bende sizin gibi bu mobilyalara çok heves etmiştim ama şimdi iyi ki park beşik almışım diyorum ☺️
mommys1 bu çok gereksiz görünüş açısından güzel ama kullanışlı değil
bkt_mrcngz ondan vazgeçtm canım öyle bakmıstım
Nurss12345 evet biraz araştırdım park daha mantıklıymıs
Portredekitirtil ben direk e bebekten almayı düsünüyorum
bkt_mrcngz ya ben taşıması açısından park yatak daha kafama yattı kayınvalideme falan cok gidiyorum
MerveTeyze bebişimiz kız olacak Allah nasip ederse anne tarafına çekerse minyon olur 😂
mommys1 o zaman işin biraz daha kolay ben erkek bekliyorum montessorinin kenarları oluyor ya diyorum düz yol varken benimki bunun üstünden atlamaya kalkar :) ondan odasına yere sıfır olabildiğince korumasız yatak alıp küçük aylar için ekstra yatak koruyucu sonrası için ise yatak yanına sermeye minderler alacağım :)
mommys1 hayatım 5 yasına kadar yatamaz ya eger odasına gecırme düşüncen varsa dırek park al sonra odasında yatağına gecır
Yatsa yatsa 3 yasına kadar yatar
@“mommys1”#p28917155park yataklar boy boy oluyo benimki 70 e 120 mesala çok büyük ve kullanışlı
@“mommys1”#p28917155park yataklar boy boy oluyo benimki 70 e 120 mesala çok büyük ve kullanışlı
mommys1 bende park yatak almayı düşünüyorum çok daha mantıklı geliyor bana
bebeksu0 hangi modeli aldınız acaba