mommys1 ben de bundan aldım asansörlü ve kademeli içi de kocaman çok içime sindi
bebek beşiği bi bakar mısınız
Birbahargunu mağazasına bi gideyimde detaylı bakıcam parkla bunun arasındayım
mommys1 bundan görümcem aldı çok küçük duruyo ben görüntü olarak beğenmedim
mommys1 bunu da ben aldım yenidoğan için ideal bence diğeri gibi görüntü olarak kötü durmuyo. Diğerine göre bunun boyu bı tık daha yüksek. Benim yatağım da yüksek olduğu için bu ideal bana göre. Daha sonrasında oda almayı düşünüyorsan bu tarz beşikler ideal
mommys1 gonlune gore olsun her sey inşallah 🙂
mommys1 ben başta elele park aldım kurduk beğenmedim böyle bı emanet gibi geldi bana hitap etmedi bu da park beşik özelliklerine sahip zaten iç genişliği anne yani olması vs Bebek büyüdükçe de ara katı en alta koyulabiliyor benim aldığım beş kademeli siz de bakıp karar verirsiniz
- Düzenlendi
Birbahargunu benim aldığım bu ben trendyoldan aldım ama sizin attığınız da e bebekte inceledim kocaman 70*130 olan aynı şekilde ayriyeten yatak ve uyku seti dahil benimkinde yatagi da çok kaliteli kalın.
mommys1 ben çilek mobilyadan büyüyen beşik aldım bir süre sonra yatak komodin ve masaya dönüşüyor beşik😅 yaklaşık 9 yaşına kadar kullanılabiliyor. Geldi kuruldu baya kullanışlı ve kaliteli. Eşimin abisinde de anne yanı beşik vardı ilk 6 ay onu kullanıp sonra normal beşiğe geçerim. Ona para vermemiş olduk iyi oldu😄 ahşap olması özellikle güzel bence çünkü plastik ya da sentetik şeyler bebekler için çok zararlı. Park yatak çok inceledim ama tehlikeli geldi bana hem kumaşları hem de hafif olması düşündürdü. Çok tercih ediliyor ama kullanmadığım için bilemiyorum sadece içime sinmedi🤷🏻♀️
Pinklove ben de öyle ya geldi kurdum bı emanet gibi duruyo sanki her an bozulacak gibi geri gönderdim sevmedim hiç ahşap büyük besikler daha hoşuma gidiyordu hep zaten
Catmom Bu beşik 70*130 ama parklardan daha büyük
mommys1 bu beşiğe çok özeniyorsan ikinci ekime bak hatta yakın çevrenden bak Let go muydu neydi Prada varsa çıkar yoksa çok kısa bir zaman büyük ürün kargo da sorun olacağından elinden çıkartman sorun olur çok istiyorsan ve durumun müsaitse tabi yine sen bilirsin işi bitince birine hediye edersin bebeğin kız mı erkek mi beş yaşına kadar bir erkeği onda zapt edemezsin 1 yaşında kenarlarında sıralamaya başlar zaten iyice içine sinsin diye YouTube videolarına bakabilirsin benim oğlum olacak hareketli bir bebek olur diye ayaklanana kadar anne yanı yoyko yanımda olacak geceleri gündüzleri montessori yer yatağı olacak odasına alışması için onda emzirip uyuyacağım gördüğüm kızçeler daha sakin oluyor ama yine de beş yaşına kadar bunda kalabileceğini çok düşünmüyorum
mommys1 5 yaşına kadar imkansiz yahu. En fazla 3 sene, sonra rahat edemiyorlar vurup vurup duruyorlar kafalarını.