keremarasmomm Kızlar son aylarda mide yanmasının çok fazla yaşandığını biliyordum ama benim hiç mide yanmam olmadı 36. Haftadayım normalde mide problemi yaşayan bir insanım benim gibi hiç midesi yanmayan var mı merak ettim 🤭
1prensesannesi_ keremarasmomm ayyy benim olmasını istemezdim ne kadar şanslısın aynı haftadayiz bnde aşırı çoğaldı ☺️🙄
Serpilinumudu keremarasmomm Miden yanmıyor işte şükret valla :)) ben ölüyorum resmen su içsem midem yanıyor o derece hele geceleri mide yanması mide ağrısından sabahlara kadar ölüyorum 🥵🥵 keşke senin yerinde olsam 😂😂
keremarasmomm Serpilinumudu yaa Allah yardımcın olsun ben de olur sanıyordum ama bir kere bile olmayınca şaşırıyorum ☺️
Serpilinumudu keremarasmomm inşallahta olmaz insanı mahvediyor sırf mide yüzünden artık doğsun diye can atıyorum
Ihlamurrengi keremarasmomm Postu görünce şok oldum çünkü tam ben açacaktım :)) 21+1 im. 18-19 da biraz oldu yanma şimdi hiç yok
Serpilinumudu Happymm az kalmış 38 de doğursan 5 hafta kaldı 😂 az daha dayanamalım bende 35 haftalığım 38 de doğururum diye hesaplıyorum sabrediyorum
peri5860 keremarasmomm Gebe kaldığım günden beri midem yaniyor 😅 haline şükret bence hiç sorun etme bunu. Bu arada saçlı olur olmaz olayı hurafe inanma. Benim bir arkadaşımin hiç midesi yanmamış eşi Urfalı gebeliği orada geçmiş her gün acılar yemiş ama yok bebiş ise kıl yumağı doğdu şimdi çok yakışıklı oldu damadım diye seviyorum 😅🤣
keremarasmomm peri5860 yaaa bakalım nasıl olacak o hurafeye ben de inanmıyorum ☺️ halime şükrediyorum ama sorgulamadım değil normal zamanda bile yanan mide hamilelikte neden hiç yanmadı diye🤔
Churcill keremarasmomm 35. haftadayım şeytan kulağına mı diyim ne diyim 😂 hiç bir mide sorunum yok sadece yemekten sonra falan hemen yatarsam bi geğirme isteği oluyo reflü gibi başka da bişey yok