Gayeeee 1prensesannesi_ kanala yerleşirken vücudunuzda ne gibi değişiklikler oldu ağrı batma veya başka bir şeyler oldu mu
1prensesannesi_ Gayeeee şuan yerleşiyormus daha kasılıyor çok fazla vajinda batma da oluyor sık sık tuvalete gitme isteği oluyor kanala yerleşirken ☺️
1prensesannesi_ Gzk kasılmalarım çoğaldı şuan inanılmaz kasılma var kasıklarımda baskı var sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum szide ne gibi belirtiler var ☺️🥺
Gzk 1prensesannesi_ 1prensesannesi_ benim kasılmalar başladı çok sık olmasa da akıntım arttı ve ishalim başladı
1prensesannesi_ Gunicka karnınız aşağıda mi benim aşağıda değil yeni yerlesmeye başladığı için galiba iki hafta sonra kontrole gidicem bakalım o zamana kadar yerlesicek mi
Selcan21 Gzk bende öyleyim inan ki affedersin tuvalete gitmekten usandım sıcaktan mı acaba ishal oldum diye düşünüyorum
sevdaperisi 1prensesannesi_ benim kuzum 7 aylıkken eli kafasında kanala girdi doktor erken doğum olabilir dedi ama benim kızım 41 hafta da geldi yani ne zaman isterse😎
Selcan21 1prensesannesi_ hurma yemeye başladım benim bebiş kanalda ama gelesi yok gibi ya birde Ananas deneyim 😅