1prensesannesi_ Kızlar 35+6 haftalık hamileyim ve dün doktora gittim doktorum bebeğin başı aşağı da olduğunu ve kanala yerleşmeye çalıştığını söyledi ne zaman sonra doğum olur sizce ☺️
Tugbazdmr 1prensesannesi_ bende bekleyeyim şurada 34. Haftamda bebek kanala girmiş demişti doktorumuz kontrolleri haftada bire indirdik 🤦🏽♀️ 35+0 bugün 🥹
Gayeeee 1prensesannesi_ kanala yerleşirken vücudunuzda ne gibi değişiklikler oldu ağrı batma veya başka bir şeyler oldu mu
1prensesannesi_ Selcan21 2783 gram boyu da 54 cm dedi iyi mi sizce sizin bebeğiniz kilo kaç boyu ne kadar kaç haftalıksiniz aynı mıyız
Selcan21 1prensesannesi_ haftasına göre gayet iyi benimde 36+5 2800 boyunu demedi doktor onu bilmiyorum
Hilalll28 1prensesannesi_ kız yanlış olmasın o 😅 boyu o kadar uzun olmaz sanki yanlışlık var gibi. Fl x 7 ile bulunuyor belki uzun soyludur bebiş ama net olmaz artık bu aylarda boyu ölçülemez çünkü tam olarak. Bende 36+5 im bana da erken gelir dedi 37 ye kadar dayansın dedi hatta
1prensesannesi_ Tugbazdmr cevremdekilerin söylediklerine göre kanala girdikten 3 hafta sonra doğum oluyormuş ☺️
Simemce Tugbazdmr bebiş kanala girdiğinde hareketli oluyor mu önceki gibi kıpır kıpır mı yoksa çok merak ediyorum bunu :')
Mutlulukkk 1prensesannesi_ kz yanlstir o😂 39+1im ve hala kanalda degil. Ne zaman yerlesecek belli de degil yani 😂 45. Haftada mi dogurcam yani bu gidisle 🤣🤣🤣
1prensesannesi_ Mutlulukkk valla bilmiyorum ki benimki bu kadar beklemez herhalde beklerse artık düğününü yaparım 😂😂😂🤭🤭🤦🤦
1prensesannesi_ Selcan21 ultrason fotoğraf varsa orda yazıyor bana da boyunu demedi ben ordan öğrendim ☺️
Selcan21 1prensesannesi_ vermedi de fotoğraf son gittiğimde neyse bakalım sağlıklı olsun da önemli olan o
1prensesannesi_ Selcan21 bnde istiyorum artık ananas yiyin diyorlar burda birisi yazmış ananas yediğim günun ertesi günü doğum yapmış acaba diyorum ananas mi yesem de dogursam 36 haftalık gayet iyi bnce kilosu da iyi Yaşar kuveze de girmez herhalde 🙈☺️🤭🥺😁
vanilyali99 33.haftaya girdik 2200gram doğum poz girmiş dedi başı asagidaymis 2hafta sonra kontrol ve ilk nst var✨️
Selcan21 1prensesannesi_ hurma yemeye başladım benim bebiş kanalda ama gelesi yok gibi ya birde Ananas deneyim 😅
Tugbazdmr Simemce acayip değişkenlik gösteriyor bugün neredeyse durmadı ama dünde çok sessizdi anlamadım 😂
1prensesannesi_ Gzk kasılmalarım çoğaldı şuan inanılmaz kasılma var kasıklarımda baskı var sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum szide ne gibi belirtiler var ☺️🥺