Hav_argshd Cansut20 Yok canım ilk benimkinde böyleydi çıkıntılı kesin erkek dediler 2. Doktor da erkek dedi devlet hastanesi ne gittim bacak arası kapalı yani kıza benzetim dedi
Cansut20 Hav_argshd yeni attığın foto da bacak arası boş görünüyor gerçekten kız olabilir diğer çıkıntı olan erkek dedikleri foton var mi
Cansut20 Hav_argshd benim çok net erkek gibi duruyor ama burda böyle çıkıntı var Erkek deyip daha sonraki haftalarda kıza dönen olmuş nasıl oluyor anlamadım bende çok fazla sanki cikinti dönmez benim herhalde hayırlısı olsun inşallah 🤲
Girlss19 Bsrblr ayy vallahi çok heyecanlıyım 2 hafta sonra öğreneceğim ☺️ Kesin kız diyenlerde oldu kesin erkek diyenlerde ama bende erkek gibi hissediyorum nedense 🥰 size de çok teşekkür ediyorum sağ olun öğrenince yazarım mutlaka 🥰❤️
filizkaplan Bsrblr erkek kız fark etmez tabikiide sağlıklı olsun yeter ama bende erkek gibi hissediyorum 🙈
Hsnefesare_ Hatice_123456 Canım 9 haftalık fotosunu atsam Allah rızası için bana da bakar mısın cinsiyetine
Tatunya Sizi yorduk hakkınızı helal edin lütfen. Tam 6+1 haftalık. Rica etsem bana da bir tahmin söyler misiniz? @Hatice_123456
Gulsahim HMH hayırlısıyla gelsin kuzum benim 😇🥰 bende rüyamda görmüştüm herkes bana da erkek dedi ama Hatice hanım keseden bildi bakalım sende öğrenince yazarsın bakalım doğru mu çıkacak 😅😇🥰
Nehirsude Gulsahim benim gibi hayati sorguluyorsundur sıcaktan o zaman duşta bile terliyorum hayatında terledigimi bilmem😂😅