Hsnefesare_ Hatice_123456 Canım 9 haftalık fotosunu atsam Allah rızası için bana da bakar mısın cinsiyetine
Nehirsude Gulsahim 1 devlet hastanesi var burda 3doktor var 3ünede gittim aynı şeyi dediler ihtimal üzerinden konuşuyorlar gibi diyorlar
Hav_argshd Cansut20 Nehirsude fztanne_ ElifKarata https://www.hizliresim.com/f0ssv82 Bakarmısınızzzzz canlar
Hav_argshd Cansut20 Erkek bu benimki de aynıydı 14 hafta da ama sonra devlet bacak arası kapalı kıza benziyor dedi
ElifKarata Hav_argshd bacak arasıbos duruyor net açık doktor tahmin yapmıştır hershlde bu pozisyonda 🤣🥰 kız diyorum
HMH Gulsahim @Hatice_123456 bana da erkek dedi bakalım 10 haftalığım henüz öğrenmedim ama rüyamda gördüm herkes de erkek hissediyor biri daha erkek dedi sanırım @ZeynepNur5274 hanımdı 😂
Gulsahim HMH hayırlısıyla gelsin kuzum benim 😇🥰 bende rüyamda görmüştüm herkes bana da erkek dedi ama Hatice hanım keseden bildi bakalım sende öğrenince yazarsın bakalım doğru mu çıkacak 😅😇🥰
ZeynepNur5274 HMH erkek demiştim evet yaş hesabında ramzi teorinde erkekti bakalm doktor ne diyecek haber verirsn 😍
Hav_argshd ElifKarata Teşekkür ederim canım burda bana bacak arasını gösterdi erkek dedi hani çıkıntı da vardı kafamı karıştırdılar daha hiç bi hazırlık yapamadım 2 doktor erkek ikiz kiz diyor baklm
Hav_argshd Cansut20 Yok canım ilk benimkinde böyleydi çıkıntılı kesin erkek dediler 2. Doktor da erkek dedi devlet hastanesi ne gittim bacak arası kapalı yani kıza benzetim dedi