Buseayazerdgn 15 tane filan mandalina yedim kasilma oluyormus yedikten sonra okudum ama is isten gecti gercektn oylemi
OgretmenEva Buseayazerdgn tek oturuşta öı 😱 afiyet olsun kasılma yapar mı bilmem ama içindeki şeker hiç masum değil 🤨
OgretmenEva Pamugumgeliyor aş mı eriyorsunuz her gün için çok fazla geldi içindeki şeker oranını düşününce 🙈
Buseayazerdgn OgretmenEva tek oturusta esim zor aldi onumden biraksa hala yicektim durduramiyorum kndimi mandalina dogurcam bu gidisle
Hsynsedefcbn Az önce 5 6 tane yedim bende de kasılma var acaba mı dedim şuan 😂😂 ilk defa duyuyoruö ama
Serapca Buseayazerdgn 😂😂 afiyet olsun kasılma yapmaz diye düşünüyorum ama şeker oranı yüksek dikkat et 😉 bende çok severim dr izin vermiyor bana bir kaç tane sıraladım 2kg yeseydin dedi bana 😂😂 ama ara kaçamak bir kaç tane tüketiyorum diğer meyveler hariç 🙊
Serapca Buseayazerdgn 😂😂😂gece gece güldüm hay çok yaşa ya 😍Rabbim sağlıcakla versin yavruşunu kucağına 🙏🏻🙏🏻
Seresozge Buseayazerdgn 😂 bende 2 3 günde 2,5 kilo mandalinayı bitiriyorum 26 senedir hiç yemediğim kadar meyve ve mandalina yedim🙄 hala da canım istiyor inşallah zararlı değildir fazlası