SultanAkardere Merhabalar 15+2 haftalık hamileyim ama benim bebiş hep yüz üstü yatıyor ultrasonda asla yüzünü göstermiyor düz yatması için önerisi olan var mı acaba 🙃
zeynozey SultanAkardere yok valla, keyifleri nasıl isterse 😂 bizim kız 31. Haftada yüzünü gösterdi çok şükür oda 3 sn😂 sonra koluyla yüzünü kapattı ahahahaha şaka gibiydi baya gülmüştük😂
Nisanyagmurum Yaaa 15+2 aynıyız benimkide asla dönmüyor hep poposunu görüyoruz çikolata yedim biri vişne suyu iç dedi bir dahakine onu deniycem
SultanAkardere Nisanyagmurum Ben doktorun yanına girmeden 4 tane çikolata yedim bir de sade türk kahvesi içtim ama nafile asla göstermiyor
Selinakbas SultanAkardere Bizimde detaylı ultrasonda böyle durum basimiza geldi 😅 3 kere doktorun odasına girip çıktık 🌸
SultanAkardere Selinakbas Bana doktorum 15 dakika boyunca merdiven inip çıkmamı söyledi ve bol bol su iç dedi ama babası gibi inatçı keçi 😂
koalamiyim SultanAkardere 22 ve 25. haftalarda gittim ikisinde de göstermedi, plasentaya yüzünü dayadı. Saygı duyuyorum napayım 😂
Gebeyim-32 SultanAkardere bende gittiğimde göstermedi cinsiyet toto gördüm geldim 😅 sonra dayanamadım 2 gün sonra başka doktora gittim gitmeden müzik açtım yüksek ses karnımla oynadım bide muz yedim 😂 doktora girdiğimde bacak arasını açmış bekliyodu benim oğlan 😂