gamzecgr Rabiaa6 penye şeyler giyiyorum genelde likralı oluyor ya bi de bir beden büyük aldım hep rahat oluyor yoksa öteki kumaşlar çekiyor bazen ya da karın kısmı kastırıyor rahat olmuyor
nunusmom Rabiaa6 evde 24/7 pijama pijama pijama utanmasam dışarıda da pijama giyerim 😂 dışarı da genelde elbise likralı esnek etekler üstğne de 1 beden büyük gömlek kazak ne olursa (ilk hamileliğimde sadece karnım büyüdü kilom da az zaten o yüzden böyle gayet rahat ettim)
Aselikoo Rabiaa6 lale yucel tesettur giyim ordan aliyorum onyedikasimofficial , aşkıderun carsaf tesettur ,sadesevenbutik var uygun diyemem ama kiayfetler cok guzel ve tesetture uygun
Rabiaa6 Aselikoo cidden çok güzel elbiseler varmış tavsiyen için teşekkür ederim gayet bol ve ferah duruyorlar😊
bdenerigokce Aselikoo ben karnım gözüksün hiç istemiyorum ve şimdi alsam 2 ay sonra başka almam gerekebilir diye baya bol istiyorum 😍 üstümde çuval gibi durmaz inşallah ya 🥹
Fatimetncr bdenerigokce Bende öyle giyiniyorum inanın 9 aylığım hala belli olmuyor ☺️ Pliseli ikili gömlek bol pijamalar çıkmış resmen kurtarıcım onlar tavsiye ederim çok iyi
Aselikoo Rabiaa6 rica ederim canım evet cok rahat efil efil hamileikte bunlardan daha rahat elbise bulamazsin😄
Fatimetncr Ben ikili salaş takım giyiyorum Asla tayt giyemiyorum ya Evde de iç çamaşırı bile giymiyorumn 😂
Canimucizem Fatimetncr bu arada hep elbise giyiyorum tayt asla giyinmiyor şort veya elbise en rahatı biraz da olsa İzmir de yaşıyorum çünkü hamile pantolonu bile almadım Ocak ayında hamile kalınca yazın sıcağını tahmin ettiğinden sadece tayt almıştım diğer türludu İzmir’de mümkün değil 😂
bdenerigokce Fatimetncr tunik pantolon mu ben tunik pantolon pek giymiyorum 🙈 tatilde denizde falan sadece 🫶
tubimom Rabiaa6 valla iki tane elbisem var bol döndürüp döndürüp giyiyorum zaten son zamanların psntolon fln giyemem bu sıcakta
Buhara Rabiaa6 evde tişört şort bu arada göbeğimi örtmüyor tişörtlerin hiçbiri 🙈 dışarda tesettürlüyğm tek parça bol elbise kurtarıcım oldu
Buhara Rabiaa6 lcw de gece indirimi ile genelde 100 120 tl düşüyor indirimli olanlardan alırsanız uyguna gelir.
Kukulikukuli12 Rabiaa6 Evde eski kıyafetlerimi giyiyorum pijama şort tshirt falan. Dısarda da yaz için bol tshirt almıştım. Altıma da kumaş yazlık bol pantolon onlar hala oluyor bende onalrı giyiyiroum 😄 kışında kazak altına tayt giyerim heralde son aylarım olacak
nzn3434 Bir yaz boyu elbseyle ve sortla geciriyorum genel olarak yazlari hic pantolon tayt tercih etmiyorum sicaga hic gelemiyorum kışın ne olurbilemem suan o in elbise şort atlet 🤣