Kiraz19 özelde mi doğum yaptınız Allah bağışlasın evladinizi dikis atılırken uyutmayi siz mi söylediniz öyle bişey oluyormu hani uyut diyince uyutuyorlarmi

Mucizem0405 dağ tepe bayır ne varsa gezdim tozdum uzun yol merdiven çıkma yokuş çıkma koşma hepsini yaptım 38+4 oldum kızım inmedi daha kanala :((( kilosu çok olmasa dert etmiycem bekliycem 3600dü 5 gün önce :((

Kiraz19 peki epidural sonrasi ikinma hissiniz geldi mi ,bende suni sancili iki zor dogum sonrasi su an epidurali cok arastiriyroum neden o dayanilmaz acilari cekeyim diyorum ama ikinma hissi gelmiyor diyenler var bende ikia kisminda cok zorlanmistim bilmiyorum suni sancidami ikinma hissine engel oluyor ama ikisindede karnima bastirdilar hele kizimda mahfoldum o 15 sk bana 15 yildan fazla gelmisti,bu arada Allah anneli babali büyütsün bebeğinizi 🥰

ChemistrySK Allah razi olsun vala ikinma istegi gelmedi nst den kontrol ediliyodu sanci smdi diyolardi kendim ikiniyodum zatrn bi 10 kex falan ikindim karnima 2 kisi cikmisti artik ama aci olmadigi icin sorun degildi o an bana kacjez ikindigim karnimi nekadar bastirdiklari felan

Mire benmde 4 gozukuyodu 3550 dogdu yine kanala inmesi icin erken haftan 40 a dogru falan anca iner belkide sancilarin gelince iner

• Mire bunu yanıtladı.
        • Mire bunu beğendi.

Artemaaa_1 ozelde yaptim evet devlette uyuturlarmi bilmiyorum iyi oldu ama uyumak o anida yasasaydim kotu olabilirdim Allah razi olsun sizde saglikla kucagniza alin

Kiraz19 şuan bu mesajınız o kadar iyi geldi ki hala bir şey yok 39 haftalık olduk kızımla ağrı sancı hissetmiyorum türkiyede 4 kilo diyince aaa hemen sezeryana alalım diyorlar ben de normal olmasını çok istiyorum doktora bile daha gitmedim pazartesi giderim artık ölçümler bazen gerçek sonucu göstermiyordur kolaylıkla doğumu yapmak nasip olur inşallah

Kiraz19 amin inşallah Allah’ım yardim etsin bütün hamilelere çok korkuyorum doğumdan

Mire benim doktorum bana dediki senin dogumun cok zor oldu parmagin bile agrirsa catala tutunmaktan sasirma dedi ve ben ona ragmen dogumdan hemen sonra ayaklandim 39+6 iken bile sancim yok gelmicek heralde 42 yi bulcam saniyodum birden geldi olcumler etrafimdaki herkesin 500 gram eksik dogdu tahmini onlar yani insallah normal dogum yaparsin benim okadar zor olmasina ragmen öldum bittim demedim bircok insanin 2 saatte oluyo bitiyo yani hic korkma

• Mire bunu yanıtladı.
                • Mire bunu beğendi.

Artemaaa_1 yok kuzum agir sancilar geldimi 1 saate kadar doguruyosun zaten dogurdugun an bitiyo butun agrilar vala ne dogum ne hamilelik asıl lohusalik cok zor

Kiraz19 bekleyelim görelim uygulamaya göre son 5 gün ama gelmek bilmedi riske girmesinden endişeleniyorum hareketleri de yavaşlamaya başladı bide yüzü karşıya dönükmüş bu şekilde travmatik doğum olur dedi alttan çok derin kesi yaparız dedi sezeryan daha iyi olur dedi :( eğer bebek dönmezse işte 38 haftadır bir kez yüzünü göstermedi şimdi de yüzü dönük diye bekliyoruz 🥹