Baktim herkes anlayiyo bende anlatmak istedim son haftalarda zaten agirlik cokuyo yalanci kasilmalar basliyo dogum yapcagim gunun bigun oncesi otururken biraz fazla agrim oldu adet sancisi gibi bi suphelendim geliyo sanirim dedim ama gecti yine yalanciydi demekki dedim bu arada 40+0 olmusuz aksam esim geldi saat 10 gibi bi buyuk bardak tarcinli su ictim ve iliski oldu dus alip uyuduktan 1 saat sonra gece 1 gibi kasilma sancilarima uyandim ama 5 dakikada bir 2 dakikada bir 10 15 saniye kasiliyodum tuvalete kalktim kanamam olmustu ve oyle 2 3 dakikada bir kasilinca geliyo heralde dedim esimi uyandrdim oda hemen hastaneye goturdu beni biraz daha bekleyelim evde dedim ama yok israrla goturdu beni ilkkez ogun cati muayenesi yapildi bana bi tik acidi ama dayanilmayacak gibi degil ne kasilmalar ne cati muayenesi sonra ebe dediki yok kizim daha cok darsin ve bebek cok yukarda dogum falan baslamamis doktorumu aradi doktorum nst gormek istedi duzenli sancilarimi gorunce ebede sasrdi doktor yatis verdi eve gitmeme izin vermediler gece 2 yatisim yapildi saat 15:00 civari hala sanci cekiyorum acilmam olmus ama bebek kanala inmiyordu doktorum suyumu patlatti ve suni verdi orda olan oldu iste kendi dogal sancilarim hic bisey degilmis 2 3 saate yakin o feci sancilari cektim sonra ben epidural istiyorum diye israrla istedim epidurali taktilar Allahim bu ne boyle butun acilarim kesildi ama iste 5 dakika sonrasinda doguma gttim aklima daha erken gelseydi iyidi yinede o 5 dakika 5 yıl gibi geldigi icin iyikide almisim diyorum epidurali taktilar ve ben bi ferahladim kendime geldim doktor hadi gidiyoz dedi dogumhaneye gittik orda ben cok ıkındım oyle tek avazda olmadi 9 10 kere denedik en son bebek geldi ben baya dikislik oldum farkindaydim kesi de yapildi o yuzden doktora uyutun beni artik yoruldum dedim komple bayiltip dikislerimi hallettiler sonra uyanip bebegimle berqber ciktik dogumhaneden bana narkoz aldin bebegi 2 saat emzirme dediler bende elimi yuzumu yikadim sacimi topladim indim hastane kapisina bi kahve bi sigara yaptim hamileyken birakmistim ama dogumdan sonra dunya umrumda degildi artk 17 saat sanci cektim birakin karismayin dedim odaya ciktigimda ebeler basima toplandi nasil asagi inersin bizi zor durumda biraktin hala uyusuklugun bile gecmis sayilmaz dusseydin falan he dedim boyle iste 😀😀
Normal dogum hikayem
Hamileligimde hep yattim usendim bari son hafta yuruyus falan yapsaydim diye pisman oldum açilmam kolay oldu ama bebek kanala inmedi hastanede plates topu ile egzersiz yaptim hep
Lutfen siz bolca yuruyun bebekleriniz insin benim kanala inme sorunu olmasa 2 saatte dogurup doncektim
Ama yinede iyiki sezeryan olmadim direk ayaga kalkmak bebegimle ilgilenmek falan cok rahat oldu imkaniniz varsa epiduralli normal dogum yapin
Kiraz19 bunu bizim dememiz mi gerek onlar böyle bişey bize söylerler mi yoksa Bizim mi bunu dememiz lazim
Kiraz19 onun yürümeyle pek alakası yok ya son ana kadar avmlerde fink atıyor olsamda oğlum kanala girmemişti.
Kiraz19 bende hamileliğimin başından beri yürüyorum hala kanala girmemiş 🤦🏼♀️girmeyince girmiyor işte 39+3 oldum hala yukarda 🙄
mmomyskaan kafası aşağıya doğru mu benim 32 de başı aşağıdaydi 33 2 de oturur pozisyonda duruyor dedi şu anda 35+4 olduk acaba dönmüş müdür
Asklim benimki 25 haftadan beri baş gelişti canım doğum pozisyonu almıştı Ozaman ama suan 39+3 oldum kanala hala girmemiş 🙄🤦🏼♀️cuma randevum var umarım girmiştir 🙏
bendeanneoldum_ sancilarin azaldigi icin dogum biraz gecikiyo diyolar cogu doktorun isine gelmiyo bu bende epidural aldim o halimle doktora kizdim neden bana saatlerdir vermediniz diye
mmomyskaan son gun bile iner zaten sanci geldikce bebek itiyo kendini bekle bakalim kolaylikla dogurursun insallah
Mucizem0405 vala bende bilmiyom artk doktorum oyle dedi bana bol yuruseydin keske diye
mmomyskaan son saat girdi benimde iste insallah girmistir
Kiraz19 inşallh canım umutla bekliyorum 🤲🏻😍🌸
Kiraz19 özelde mi doğum yaptınız Allah bağışlasın evladinizi dikis atılırken uyutmayi siz mi söylediniz öyle bişey oluyormu hani uyut diyince uyutuyorlarmi
Mucizem0405 dağ tepe bayır ne varsa gezdim tozdum uzun yol merdiven çıkma yokuş çıkma koşma hepsini yaptım 38+4 oldum kızım inmedi daha kanala :((( kilosu çok olmasa dert etmiycem bekliycem 3600dü 5 gün önce :((
Kiraz19 peki epidural sonrasi ikinma hissiniz geldi mi ,bende suni sancili iki zor dogum sonrasi su an epidurali cok arastiriyroum neden o dayanilmaz acilari cekeyim diyorum ama ikinma hissi gelmiyor diyenler var bende ikia kisminda cok zorlanmistim bilmiyorum suni sancidami ikinma hissine engel oluyor ama ikisindede karnima bastirdilar hele kizimda mahfoldum o 15 sk bana 15 yildan fazla gelmisti,bu arada Allah anneli babali büyütsün bebeğinizi 🥰