Yagmurozdemir Elmali01 benimde göğüslerim büyüdü ve inanılmaz acıyor, sütyen takmıyorum, gece zor yatıyorum elim kolum acıtıyor
Parlakk Yagmurozdemir benimde çok büyüdü hamileliğin başından beri sizliyorlar bu durum düzelir mi acaba
Yeliz34 Selam kızçeler 8+4 ten slmlar miğde bulantım belirtilerim azaldı bu haftayla birlikte bebiş imin kalp atışlarını duydum herşey güzel gidiyor şimdilik 🥰🥰🥰
Gul1616 Calikusuuu benim de yarın kontrolüm var inşallah görürüz bebeklerimizi 🤗 haber vermeyi unutma
Parlakk Calikusuuu inşallah görürsünüz bebisinizi bize de haber verin bende kalp atışı duyamadım yarin gideceğim
Edaerdem5203 Yagmurozdemir 8+0 oldukkk kalbini 6+1 de duyduk şükür ve benim çok bel ağrım var onun dışında bulantım da yok kusmam da yok keşke biraz olsaydı diyorum umarım başlar kusmalarım göğüslerim hala çok hassaslar posta baktım da çoğu kişide kusma henüz yokmuş tek olmadığımı bilmek güzel ahahah
Yagmurozdemir Edaerdem5203 benim de bulantım yok inşallah böyle gider diye dua ediyorum siz neden bulansın istiyorsunuz😹😹
Dmrcn Ben de 8 haftalık hamileydim bebişiniz kaç mm çıktı ve ilk kalp atış sesi kaçtı biliyo musunuz?
pera_ Yagmurozdemir 8+4 te ben hafif bulantım hariç bit sorunum yok şükür cinsiyeti için gün sayıyorum bakalım civciv mi çıkacak kuş mu 😁🥰