Gul1616 8+3ten selamlar 🤗 bugün biraz bel ağrısı var oda temizlik yaptığıma bağlıyorum . 4 5 gündür belirtilerim azaldı hayırlısı bakalım . Siz bebeği kalbi duydunuz mu ?
Parlakk 8+1 iz bugün sol kasıkta ağrım var bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyiydim bugün mide bulantım da arttı. Cuma günü kontrole gideceğiz
Yagmurozdemir Parlakk bende cuma günü kontrole gidiyorum👼 benim ağrılarım da bulantım da çok az oluyor iyi hissediyorum kendimi umarım hep böyle gider. Size de acil şifa diliyorum umarım son bulantınızdır💜
Yagmurozdemir happykis12 şükür 1 kez kustum ben bulantılarım az oluyor dayanabiliyorum inşallah ikimiz için de kolay geçer 👼💜
Parlakk Yagmurozdemir çok teşekkürler benim ikinci gebelik ilkinde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum inşallah biran önce biter
Rabia__q 8+3 den merhaba arkadaşlar 😍 bende biraz duygu bozukluğu oldu hep ağmak istiyorum ve modum hep düşük neden acaba bilmiyorum 🤷♀️ kalp atışını 6. Haftada duyduk ☺️
Elmali01 8+6 aşırı koku hassasiyetim var. Bulantı var ama kusma yok. İştah kaybı var. Göğüslerim aşırı büyüdü :) Bi de hapşurunca bile kasıklarıma ağrı giriyor. Herkesin Allah yardımcısı olsun
Yagmurozdemir Elmali01 benimde göğüslerim büyüdü ve inanılmaz acıyor, sütyen takmıyorum, gece zor yatıyorum elim kolum acıtıyor
melikemre20 8+2 den selamlar bulantim aşırı oluyor günde 2 prilam kullanıyorum ara ara kasik ağrılarım oluyor gebeliğim riskli olduğu için biraz korkuyorum kan sulandirici ve günde 2 de Protestan kullaniyorum