Sezenkarademir BurcuY canım ben 14 de ikili yaptırdım. Şimdi 16 haftalık pazartesi üçlü istedi doktorum.
BurcuY Sezenkarademir işte ben hem özele hem devlete gidiyorum testleri devlette yaptırmak için bana da devletteki doktorum yapalım dedi bende tamam dedim sonrada acaba yaptırmasam Mı dedim ma yaptırdım
Sezenkarademir BurcuY herhangi bir zararı olmadığı için yaptırıyorum ben. down çıkarsa bende aldırmayın düşünmüyorum. Allah tan gelen herşeye razıyım çok şükür. Bir zararı olmadığı için yaptır bence.
Elner BurcuY ikili testde hershey Normal chikiyorsa 3-4lu test lazim degil dedi doktor amma bazilari da yaptiroyor hepsini
ysn_mnvvr BurcuY 12. Haftada ikili test 16. Haftada 3 lü yapılıyor ama ikili test hersey normal olursa ben bide detaylı ultrasona 17. Hafta da baktırdım gerek duymadı
Huzur20 BurcuY 2li ve 4lüyü yaptırdım pazartesi ayrintiliya gircem şimdiki düşüncem sırf para almak için onlar yerinde olsam sadexe ayrintiliya girerim zaten orda herseyini soyluyo
2prenses_masal-oyku Dml_bgrc 11 & 14 hafta arası yapılıyor canım benimkine tam büyümemiş boynu ölçüm olmaz aralığın 14.de gel dedi bakalım belkide salladı doktor bilemedim
BurcuY Sezenkarademir bende aldırmayı hiç düşünmedim canım aynn sanırım bende zararı yok diye yaptırıyorum ☺️
Burcu3509 Benim 2li yüksek çıkmıştı iki doktor çok korkuttu bizi ama bi doktor böyle bir durumda her zaman 4lü ve ayrıntılı önemli dedi. Dediği gbi bize 18.haftada 4lü test önerdi en sağlıklısı o haftaymış. Detaylı için de ideal zaman 22.hafta imiş.
BurcuY Burcu3509 evet bende 22. Haftamda detaylıya gircem inşallah 🙏 4 lüyü de artık doktor gerek duyarsa taptırırım ☺️