Btugl BurcuY ikili yaptirdiysan başka yaptırma cnm zaten 20.hafta dan sonra detayli var boşuna strese girme
Sezenkarademir BurcuY canım ben 14 de ikili yaptırdım. Şimdi 16 haftalık pazartesi üçlü istedi doktorum.
Elner BurcuY ikili testde hershey Normal chikiyorsa 3-4lu test lazim degil dedi doktor amma bazilari da yaptiroyor hepsini
ysn_mnvvr BurcuY 12. Haftada ikili test 16. Haftada 3 lü yapılıyor ama ikili test hersey normal olursa ben bide detaylı ultrasona 17. Hafta da baktırdım gerek duymadı
BurcuY Btugl dün devlet hastanesine gittim 3 lü test yapalım dedi şuan 16 haftalığım tam tarihlerini bilio musun ki kuzum 3 lü ve 4lü tarama hangi haftalarda yapılıo 🙄 bende yaptırmıcaktım aslında ama ne bileyim randevu aldım yarına
Btugl BurcuY 16 ve 18 diye biliyom ama genelde sıkıntılı çıkıyor can sıkıyor cnm ense kalınlığı iyiyse hiç önemli değil cnm benim dr bana teklif bile etmedi özel hastane bide çok şükür detaylimizda temiz şuan 34.haftaya girdik
BurcuY Btugl maşşallah kuzum 4 lü yaptırdın mı sen🙄 3 lüyü bugün yaptırdım bakalım bunun da sonucu iyi çıkarsa 4 lüyü yaptırmasam mı ya çok sokuldum sonuç bekle panik ol falan
Btugl BurcuY hiç gerek yok cnm boşuna kafani karıştırma ense kalınlığı iyiyse ikiliye bile gerek yoktu ama yinede yaptırdım en önemlisi detayli rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize inşallah 🙏🙏🙏
2prenses_masal-oyku Valla bende ikiliyi bekliyorum hem cinsiyet alırız dedi hemde boyun gelişimi tamamlanınca net olarak bi bakarız dedi iniallah ikiliyede gerek kalmaz boyun kalınlığı normal çıkarda 🤭☺️☺️ 3lü falanda istemiyorum zaten aldırmayı falanda düşünmem yapılması bana göre boş annemde yaptırmamış ama turp gibi kardeşim var maşşallah pek zeki 😂
BurcuY 2prenses_masal-oyku 😂😂😂 bende düşünmüyorum aldırmayı ama ne bileyim bileyim iyi mi diye yaptırdım aslında ☺️
BeyzZaA Btugl ikili testi yaptırmadan ense kalınlığına nasıl bakılıyoki ben yaptırmicam normal gidince doktor bi ensesine bakıyimmi diyo