İnşallah motivasyon olur 🥹🤍🤍

hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün ne güzel su gibi bir doğum olmuş Allah herkese en kolayından nasip etsin banada ınsallah 🩷🩷

sigara hamileliğiniz boyunca baska bi soruna yol açtı mi acaba bir de anestezi doktorları ne gibi sorular soruyor bende 38+1de spinal sezeryan olacağım da biraz gergin ve stresliyim

Sibellg06 seni merak ediyordum Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benim..
      2 gün sonra darısı benim başıma 😍

tilbis spinal anestezi ile serklaj oldum anestezi için rutin tahlil bakarlar bir kaç şeye daha bakıyorlar anestezi doktoruna muayene isterler o seni görür ve onay verir aslında kolay işlemler prosedür başka hastanede nasıl bilmiyorum ama anestezi doktoru ile koordineli ilerlerler onun onayı olmaliki ameliyat olsun düsturu ile, hanımefendi gibi kolay pürüzsüz bir dogumunuz olsun dilerim 🌸🩷

Defnesmomy amin inşallah teşekkür ederim sağlıkla doğup sağlıkla büyüsün yavrularimiz

tilbis Vallaha vicdan olarak ölüyordum her sigara içtiğim zaman Ama Allaha şükür hiç bir sıkıntı olmadı hamilelik ve şuanda. Anesteziyi doktorları klasik sorular soruyor ilk gebelik mı yemek yedin mi su içtin mı vs önemli başka soru yok yani🥹

Edolili Ay kuzum çok güzel geçti inan bana stres yaptığıma değmezmiş doğum dediğin 30 dk sürer mi ya benimki sanki 30 dk mola gibiydi Allah inşallah seninde böyle kolay doğum yaşamanı nasip eder dualarımdasın ♥️♥️

Sibellg06 sezeryandan korkan ben sımdı korkmuyorum çok tesekkürler böyle güzel şeyler duyunca stresimde azaldı Rabbım bebegını sana bagıslasın saglıcakla büyüt cennet kokuluyu❤