Kızlar az önce kontrolden geldim 5 cm açıklık olduğu söylendi ama evde karşılamak istedim , ne kadar bir süre sonra doğum gerçekleşir bilgisi olan var mı
39+5 5 cm açıklık
Merizel kaçıncı hamileliğniz
Merizel maşallah ne yaptınız peki açıklık için pilates ve merdivenle artabilir açıklığınız kolay doğumunuz olsun inşallah 😊
- Düzenlendi
Merizel hangi hareketleri yaptın canım plates te ben de yapıyorum ama bi halt olmuyor 😂bir de günde kaç saat yapıyorsun suguat falan kaç adet
mmomyskaan instagram da ne gördüysem kaydettim hepsini 20 şer tane yapmaya çalıştım, squatı da kapı kollarına asıldım 2 set halinde 20 + 20
Merizel ayy darısı bana olur inşallh cuma randevum var 39+5 oluyorum keşke benimde açılmam olsa 5 cm ama pilateste ne kadar yapsam da faydası yok gibi dairesel hareket ve zıplama yapıyorum ama olmuyor 🤦🏼♀️
mmomyskaan inşallah olur daha güzel bir açılım ile
Merizel inşallh canım senin bebişin cinsiyeti ne
Merizel şöyle diyeyim ben ilk hamileliğimde 40.haftamda sancım sabah yedide başladı akşam üstü hastaneye gittiğimde 5 cm açıklığım vardı. Tahliller su patlatma falan filan derken yedi buçukta çataldaydım, sekizde doğumum oldu 😅 yani eğer sancın başlarsa hızlıca ilerler gibime geldi çünkü maşallah 5 cm çok iyi bir açılma 😍 inşallah kolay ve güzel bir doğumun olur. Sıcak bir duş al duş alırken squat da yap sancın desteklensin
mmomyskaan erkek
yesilkahve teşekkür ederim 🤩
yesilkahve canım sen ne önerirsin açılma için