Kızlar az önce kontrolden geldim 5 cm açıklık olduğu söylendi ama evde karşılamak istedim , ne kadar bir süre sonra doğum gerçekleşir bilgisi olan var mı

Merizel maşallah ne yaptınız peki açıklık için pilates ve merdivenle artabilir açıklığınız kolay doğumunuz olsun inşallah 😊

balbebek_ valla ben öylesine kontrole gittim doktor çatı muayenesi yaptı 5 cm açıklık var dedi şok oldum kal geldi🤣🤣sadece 2 haftadır düzenli pilates ve squat yaptım başka hiç bir şey yapmadım

Merizel hangi hareketleri yaptın canım plates te ben de yapıyorum ama bi halt olmuyor 😂bir de günde kaç saat yapıyorsun suguat falan kaç adet

Merizel bu kadar açıklığa direk yatış ya da suni sancı vermiyorlar mı

mmomyskaan instagram da ne gördüysem kaydettim hepsini 20 şer tane yapmaya çalıştım, squatı da kapı kollarına asıldım 2 set halinde 20 + 20

Aggg verdiler ben kabul etmedim evde karşılamak istedim hastane psikolojisine girmek istemedim açılcası , şimdi kasılmaları takip ediyorum sıklaştığı anda gidicem :)

Merizel ayy darısı bana olur inşallh cuma randevum var 39+5 oluyorum keşke benimde açılmam olsa 5 cm ama pilateste ne kadar yapsam da faydası yok gibi dairesel hareket ve zıplama yapıyorum ama olmuyor 🤦🏼‍♀️

Merizel şöyle diyeyim ben ilk hamileliğimde 40.haftamda sancım sabah yedide başladı akşam üstü hastaneye gittiğimde 5 cm açıklığım vardı. Tahliller su patlatma falan filan derken yedi buçukta çataldaydım, sekizde doğumum oldu 😅 yani eğer sancın başlarsa hızlıca ilerler gibime geldi çünkü maşallah 5 cm çok iyi bir açılma 😍 inşallah kolay ve güzel bir doğumun olur. Sıcak bir duş al duş alırken squat da yap sancın desteklensin