Busraakay_26 Pitircikannesiyim rahim birden boşaldığı için pek yatılamıyor 15 gün sadece surt üstü yattım ev işleri için de acele etme yapamıyorsan eşin yardım etsin kolay bir ameliyat değil sonuçta
Elif071244 Pitircikannesiyim sürekli yürü yürüdükçe iyileşirsin ben 2.günden kalkıp evimi topladım sürekli hareketliydim bi haftada toparladım hareketsiz kalırsan daha geç iyilwşirsin birde yere oturma eğilme
Pitircikannesiyim Elif071244 Yere oturmuyorum ama eğilip bişileri alıyorum yerden dikişlere zararmı verir öyle
sultanssa 2 haftada toparlandim yatip kalkarken dikisler cok aciyordu bende cogunlukla oturmayi tercih ediyordum ayaktayken sorun yoktu evi bile supurmustum sonrasinda bebekle ilgilenmekten kendine sira gelmiyo unutuluyor
1asel-duru Pitircikannesiyim 16 gün oldu sağa sola yüz üstü yatıyorum ev işlerini yapıyorum ağır vs kaldırmıyorum daha bebeğe kendim bakiyorum ikinci sezeryan oldum bir sorunum yok şükür
minikoannesi123 Pitircikannesiyim saga sola rahatça dönüp uyumayi ortalama 10 gün sonra yapmaya başladım. Yine 10-15 gün içerisinde tamamen her şeyi yapabilecek kadar iyiydim
Prens_momm Cuma günü doğum yaptım ama Dikişlerim çok acıyor perişan bir haldeyim iyileştiğim günleri bi görsem yürümem işkence çoğu insan nasıl hemen iyileşiyor bilemiyorum
Pitircikannesiyim Prens_momm Bende aynı sizin gibi ne zaman iyileşicem diye sürekli sıkıntı yapıyorum kendime
M-Y2020 Pitircikannesiyim ben 4 günümde sağa sola dönebiliyordum yatmaya çalışıyordum çünkü sırt üstü yatinca sırtım ağrıyordu ev işi de evdekiler yaptırmadı yoksa yapabilirdim
Pitircikannesiyim M-Y2020 Valla artık bana da yavaştan başla diyorlar kaynanam en azından dolaplarının içini düzelt eve adapte olmaya çalış diyor ama bende tık yok büyük oğlum la bile ilginemiyorum adam akıllı
M-Y2020 Pitircikannesiyim ikinci doğumunuz yani aslında ikinci daha kolay olur diyorlar ne jadar çok hareket o kadar çok toparlanma demişlerdi ben sadece biraz dinlenmek için yatağa girdim hastnede herkes beni normal doğum sanmıştı bende ikinciye hamileyim şimdiki nasıl olur bilmiyorum
Anonimkalalim Gün taburcu oldum, ertesi gün ve sonraki 10 gün boyunca her gün bebeğin sarılığı için hastaneye gitmek zorunda kaldım. Mecburiyetten yürüdüm ama her yerim ödem tutmuştu. Beni gören hala hamileyim sanıyordu. Biri iğne batırsa balon gibi uçarım sanıyordum ve bu yüzden her yanım acıyor ve ağrıyordu. Ne zaman 1 gün boyunca evde kaldım, dinlendim, ödemim düzelmeye başladı. Son 5 gündür hastaneye gitmek zorunda kalmadım (bir kaç saatliğine hariç), evde dinlendim, şu an daha rahat hareket edebiliyorum. Ödemim tamamen gitti, artık ayak ve el bileklerim var. Dik yürüyebiliyorum, yan yatabiliyorum, bebeğimi yatarak emzirebiliyorum.
DusunceBulutu Bir haftada toparlanmıştım ama benim yatmama izin vermedikleri için ikinci günden itibaren ayaktaydım oturuyordum belki onun da faydası vardır.şimdi 7 hafta sonra ikinci sezeryan olcak bakalım toparlanma kolay olacak mı