Pitircikannesiyim Kızlar ameliyattan ne kadar süre sonra sağa sola rahat uyudunuz eğilip kalktınız ne bilim yavaştan ev işlerini yapmaya başladınız?
1408 Pitircikannesiyim 1 ay önce doğum yaptım daha yan dönüp yatamıyorum ve egilemiyorum herkesin bünye farklı ama kimi erken yapmıştır
Egeminannesi Pitircikannesiyim evet ben hiç yatmadim hep kalktım bsyler le uğraştım ama düzelme bı iki haftayı bulmuştu dik duramiyodum bile sonra geçti
gamzosgamzos Pitircikannesiyim 1 hafta sonra ev süpürüp sildim yan yatıp rahat eğilip kalkabiliyordum
Pitircikannesiyim 1408 benimde ilk çocuğum da rahattım çabuk düzeldim ama bunda iki hafta olacak neredeyse sırtımın ağrısından yorgunluk bitkinlikten odamı bile zor topluyorum
Durumery Egeminannesi Pitircikannesiyim ertesi gun, herseyı yapıyordum egıldım kalktım merdıven ınsım cıktım hıc kımse koluma vs gırmedı
1408 Pitircikannesiyim evet benim de 2. Doğumum 9 aylıkken hamile olduğumu öğrenmistim kızım 18 aylık oğlum 1 aylık oldu daha tam iglesemedim
1408 Durumery benim yengem de öyleydi 2. Gün işine geri döndü temizlik vs bir de kendime baktım 1 ay oldu hala yatıyorum 😂
Pitircikannesiyim Durumery ama o kadar çabuk ayaklanmanın da iyi olmadığını söylüyor lar rahim toparlanmasi açısından
Durumery 1408 bıyıklarımı aldırırken aglayan ınsnaım ben acıdan :D valla guc geldı bana hır de doktorum ıyıydı
Busraakay_26 Pitircikannesiyim sağ sola yatma olayı 15 gün sonrası yavaş yavaş oldu ev işlerimi de 20. Gün sonrası yapmaya başladım
Pitircikannesiyim Busraakay_26 Ben ev işlerini sırtımın ağrısından yapamıyorum sağa sola da denedim rahatsız oldum sanki
Durumery Pitircikannesiyim valla hep kontroluöe gıderım, 3 gune gıttım 3 ay sonra gıttım rahmımde hıc bır sorun yoktu hatta suan hamıleyım :)
Busraakay_26 Pitircikannesiyim rahim birden boşaldığı için pek yatılamıyor 15 gün sadece surt üstü yattım ev işleri için de acele etme yapamıyorsan eşin yardım etsin kolay bir ameliyat değil sonuçta