2pembikeller1 Suragurlrr benim kalça sırt bölgemde öyle dayanılmaz değil ama bir acı var ve kendimi son birkaç gündür regl olmuş gibi hissediyorum regl sancısıyla birebir aynı sancılarım var. Ama gelen giden yok😂 nasl güzel bi duygudur şimdi ayyyyy Allah bağışlasın🥰
2pembikeller1 zeynozey ee ben o kadar yürüyorum merdiven çıkıyorum ama gelesi yok benim kızımın yeri güzel herhal😂
Suragurlrr zeynozey siz hazırlıklı olun biz perşembe diye hala hazır değildik. Cikolatasını falan yaptıracaktık, balon alacaktık, aama tamamen nasip, hic biri olmadı ne yapalım sağlık olsun
zeynozey Suragurlrr malum sıcaklar yüzünden günde 3 defa en az duşa giriyorum zaten oda etkili olmuş olabilir evet 😂😂
2pembikeller1 zeynozey öyle vallahi hele o geceler yok mu işkence sabaha kadar uyanık kalıyoruz uyuyana kadar ayrı işkence uyuyunca dönerken uyanıyoruz sıcaktan uyanıyoruz sabahı zor ediyoruz 🥹
zeynozey 2pembikeller1 Allah kabul etsin anneliğimizi 😇 hayırlı anneler olalım evlatlarda bize hayırlı evlat olsun inşallah ❤️❤️❤️
Minmini Suragurlrr hayırlı olsun🙏 aynı senaryoyu 37+6 da yaşadık biz de 🥰 herkes sağlıkla kavuşsun inşallah🙏
elaweannesi Suragurlrr sağlıkla büyüsün inşallah bende o haftaya tarih aldım kaç kilo doğdu acaba sıkıntı olmadı inşallah
ROJINNN2747-- Suragurlrr hayırlı olsun canım sağlıkla büyütürsün inşallah.bende 37+5teym sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi🤗🥰
annesiylebali Suragurlrr çok tebrik ederim, sağlıcakla büyütün inşallah ♥️ nst’leriniz nasıldı sancı çıkıyor muydu