mervee19_ Ulvana inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize ben 40+4 ten hâlâ bebegimin doğmasını bekliyorum hâlâ doğmak istemiyor
Ulvana mervee19_ maşallah ne yapıyorsunuz hareketler falan ben saniyorum ki ne zaman ıkınsam bebek gelicek😄😄
Semanur58mom Rabissssscee bizede 5 yıl olacak evlendim ikinci yılımda oldu 7 haftalik düşük yaptım dusukten 2 yil sonrada kızıma hamile kaldım hayırlısı ile kucağımiza alırız inşallah
Rabissssscee Semanur58mom bizimde 2. Yılda bi kimyasal oldu oda klomen tedavisiyle olmuştu sonrasında sayısız ilaç, takviye 1 başarısız aşılama, 1 başarısız tüp bebek falanla bu kendiliğinden oldu
Ulvana Semanur58mom 😄😄😄😄😄benim eşimde sorar hiç arkadaş edindinmi ilk seni söylerim .bide tospikannelerini çünki hep yazdığım sizsiniz hafta gün her şey aynı
Ulvana xbebegimx ben hep ağrıdan kıvranıyorum doktorum normal diyor artık ne olacak bilmiyorum canım ciğerim geliştirici oldum 32hafyada 2 doz
xbebegimx Ulvana 28de bnde olcam onlem amacli neyseki sizin dogumunuz yakin darisi bizlere insallah🌸🍀
Ulvana Hhbnhbnjvv 😄😄o necə ad Allah Allah mən həmişə 🇦🇿qoyurdum bu səfər yadımdanmı çıxdı noldu bilmədim can