Semanur58mom Rabissssscee bizede 5 yıl olacak evlendim ikinci yılımda oldu 7 haftalik düşük yaptım dusukten 2 yil sonrada kızıma hamile kaldım hayırlısı ile kucağımiza alırız inşallah
Rabissssscee Semanur58mom bizimde 2. Yılda bi kimyasal oldu oda klomen tedavisiyle olmuştu sonrasında sayısız ilaç, takviye 1 başarısız aşılama, 1 başarısız tüp bebek falanla bu kendiliğinden oldu
Ulvana Semanur58mom 😄😄😄😄😄benim eşimde sorar hiç arkadaş edindinmi ilk seni söylerim .bide tospikannelerini çünki hep yazdığım sizsiniz hafta gün her şey aynı
Ulvana mervee19_ maşallah ne yapıyorsunuz hareketler falan ben saniyorum ki ne zaman ıkınsam bebek gelicek😄😄
Ulvana xbebegimx ben hep ağrıdan kıvranıyorum doktorum normal diyor artık ne olacak bilmiyorum canım ciğerim geliştirici oldum 32hafyada 2 doz
xbebegimx Ulvana 28de bnde olcam onlem amacli neyseki sizin dogumunuz yakin darisi bizlere insallah🌸🍀
Ulvana Hhbnhbnjvv 😄😄o necə ad Allah Allah mən həmişə 🇦🇿qoyurdum bu səfər yadımdanmı çıxdı noldu bilmədim can
3Tospikannesi Ulvana inşallah canım 😁 bende 18 kilo aldım doğumdan sonra çilemiz bitmicek birde kilolar verilecek off off 😂