Fasi 16eda16 Kan pıhtılaşması ayrı kapsamlı genetik testler ayrı ısterseniz sadece kan pıhtılasması var mı diyede baktırabılırsiniz bız kapsamlı olarak baktırmıstık hep genetik hastalıklar hem kan pıhtılaşması cıkmıstı
16eda16 Fasi yani doktorun dediği tek düşüklerde bakılmıyor ama tedbir amaçlar testlerini yaparız dedi artık gittiğimde hangisini söylemek istemiş öğrenicem teşekkür ederim yorumunuz için :)
16eda16 Sermec27 amin inşallah çok teşekkür ederim öyle yapacak birşey yok sakinlikte aklıma düşüyor hala ağlıyorum kalp atışını bile duymamıştım ama yinede çok zor var olduğunu öğrenip böyle bitmesi :(
Sermec27 16eda16 ben hep ağlıyorum hala ağlıyorum bu acı geçmez kucağın dolsa da geçmez 3 evladım melek oldu birisinin mezarı bile var çok zor rabbim sefaaatlernden mahrum etmesin ahirette kavuştursun bizleri ne diyeyim 🤲
16eda16 Sermec27 çok üzgünüm gerçekten ben bir kere başıma geldi kalp atışını bile duyamadım buna rağmen içimde kalacak ölene kadar allah sabırlar versin size gerçekten kaç kere yaşadınız bundan sonrası güzellikler olsun sizin içinde inşallah