minik-anne2323 Kızlar 33+3 haftalık gebeyim ne zaman gün almalıyım sezeryan için isteğe bağlı sezeryan ve kaçıncı haftada doğum gerçekleşiyor tahminen
Gunes17 minik-anne2323 özel isteğe bağlı sezaryen yapıyor normal sezaryen fiyatından pahalı oluyor isteğe bağlı olduğu için 37 veya 38 haftada doğuma alınır
Serap-asel minik-anne2323 ona doktorunuz karar verır sız sezaryen olmak ıstedıgınızı syleyın o bebegın gelısımıne göre size tarıh verır
Serap-asel minik-anne2323 muayeneye neler sürede bır gıdıyorsunuz ben 32 de gttım mesela bana 35de gel dedı artık 1ay gecmesını beklemeden çağırıyor sızıde çağırmıştır mutlaka
minik-anne2323 Serap-asel ben devlete gidiyorum özelde doğum yapacağım o yüzden be zaman gitmeliyim onu bilmiyorum
Serap-asel minik-anne2323 özele yapacaksanız ozeldekı doktorunuza randevu alın gıdınnomumla görüşün ama suan erken 35de felan gtsenız daha ıyı çünkü 38de felan alıyolar bebegı ama suan tarıh vermesı çok zor çünkü gıdusat neyı gosterır bılemez
tunamomm minik-anne2323 canım son 2 ay özel takipli olmadığın için doğum yaptırmıyor Doktorlar bilgin olsun bir an önce git özele
Egeminannesi minik-anne2323 ilk de sorun olmuyor bana gün vermemislerdi suyum gelince gitmiştim hemen aldilar
Aysahmet2344 Merhaba bende malatyadayım 10 haftalık hamileyim bildiğin güzel doktor var mı önerilerinizi öğrene bilir miyim
Serap-asel minik-anne2323 aynen genelde ozmanlar bellı olyo ama yınede bebısle alakalı durum erkende gelmek ısteyebılır ınsallah gününde gelir Allahım ıznıyle