Mutlulukkk _moomm ahh bende ne zaman baslayacak acaba 🥲 rabbim sancilari kolaylikla karsilayabilmeyi nasip etsn hepmze
_moomm Mutlulukkk amin inşallah canım benimde hala devam ediyor ara ara gelip gidiyor bir anda oldum bende bugün sana da bu şekilde olur beneğin baş pozisyonundaysa korkma
r10b _moomm haklısın,sabah kontrole gittim nstde sancı çıkmadı ama nstden kalktım sancılarım başladı akşamdan beri de benim sancılarım başladı .Hadi hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Yagmurmeric _moomm benim ağrılar enfeksiyondanmis ya enfeksiyon varmış idrarda, açılmam da hala 1 cm senin ne güzel sancıların var valla bende olsun istiyorum
_moomm Yagmurmeric canım sancım var ama açılmam var mı bilemiyorum ki ara ara yarım saatte bir geliyor sancım sabah 9dan bu yana gece saat 1 oldu 1 veya 2 güne doğacak herhalde bebem
Mutlulukkk _moomm ayy rabbim bi avazda kurtarsin hayrli sekilde inşaallah 🌼🌼 saglikla kucaginiza almayi.nasip etsin,🌼
Yagmurmeric _moomm hiç süre kisalmadi mı hep yarım saatte bir mı geliyor inşallah cabucka gelsinler artık ya