gusahhh Selam kizlar yarın tam 22 haftalık oluyoruz ayaklarim şişti çok ayakta duruncada sisiyor çok oturuncada şişiyor bı denge tutturamadim varmı aynı sorunu yaşayanlar 🥴😁
aslanprenses_ gusahhh 25. Haftamdayım. Ben de öyleyim malesef çok ayakta dursam şişiyor. Çok oturunca şişiyor. Günde 10bin adım atmaya çalışıyorum. Bir yemek yapıyorum. Yoksa hep uzanıyorum. Öyle yapmazsam hep şişiyor.
Beyzanurr53 gusahhh canım normal otururken ayakların altına yastık koy yüksekte dursun bilekten ayaklarını oynat geciyo
gusahhh aslanprenses_ canim bende bı dengeyi tutturamadim suyuda çok içiyorum mümkün olduğunca tuzlu yememeye dikkat ediyorum
aslanprenses_ gusahhh evet ben de günde 3 litre su içiyorum. Tuzu da abartmam hiç. Ayaklarımız şişmeye müsait demek.
Yazgulu62 gusahhh tuzlu yemeyın oturunca ayaklarının altına mınder koy cok ayakta kalmamaya ozen goster benimde oyleydı bunlars dikkat edınce gectı
Aysegul17 gusahhh 35. Haftada bi şişti 38 bitmek üzere ve ayağım dinazor ayağına benziyo crocs tan başka bişey olmuyo hatta büyük numarsını almama rağmen o bile canımı yakıyo
GiGi1 gusahhh aynı durum bende de vardı resmen 39-40 no terlik giydim bir süre ve yürüyemiyordum gerginlikten taa ki doktora gidip magnezyum başlayana kadar normale döndüm şükür😊
Yazgulu62 GiGi1 benım de ayakkabılarım hıcbırı olmuyo ya cross gıyorum yada acık terlık spor ayakkabılarım bıle olmuyo neredeyse ayagımın tarak kısmı buyumus 39dum 40 hatta 41 bıle olur
gusahhh Minikomoms olsun canım az kalmis sağ salim kucagimiza alalım bebislerimizi bunlarda geçecek hayırlısıyla🥰