sultanireem 1prensesannesi_ iyi bari bizde sorun yok o zaman ya bilmediğimiz bi bildirim açma yeri daha var yada uygulamadan kaynaklı mı artık bilemedim 😏
NaimeYilmaz İos kullanıcıları bildirimleri bu şekilde açmalı. Gelmiyorsa kapalı olma ihtimali yüksek.
NaimeYilmaz sultanireem Kayıtlı veriniz varsa silinir yedekleyip deneyebilirsiniz. %90 düzelir, bu sorunu yaşayanlar bu yolu deniyor. Fakat sürüm eskiyse desteklemiyor da olabilir.
sultanireem NaimeYilmaz uygulama şu an güncel son güncelleme sürümü 1 ay önce yapılmış 3.2.2 olarak gözüküyor telefon ios yazılımıda güncel
sultanireem NaimeYilmaz uygulamayı silip tekrar indirmeyi denicem şimdi teşekkür ederim eğer düzelmezse tekrar bilgi veririm size 😊
NaimeYilmaz Kayıtlı veriden kastım Forum hesabınız değil. Kasılma bilgileriniz notlarınız mesajlara verilen cevaplar vs.
NewMom__ NaimeYilmaz @Yenibirannee @elifsen bende konudan bağımsız bir şey sorucam yeni post açmak istemedim buraya yüklediğimiz resimler anneler gün odası etiketi olmadığında googleye düşüyormuş ya şimdi ben arkadaşımla özel tartışmada kişisel sohbetimizde yani resim attığımda siteden resim yüklüyorum sonuçta atarken buda googleye düşüyor muu
NaimeYilmaz sultanireem Bildirim günde 3 kere atılıyor en fazla. Siz yorumların bildirimlerinden bahsediyorsanız onlar zaten telefona gelmiyor. Forum’a girince bildirimlere girerek görebilirsiniz bir de simgeye yansıyor rakam olarak: