sultanireem Forumdaki mesajların bildirimleri gelmiyo ayarlar kısmındaki bildirimlerin hepsi açık uygulama ayarlarınıda kontrol ettim internetten de bişey öğrenemedim var mı yardımcı olabilicek birileri acaba telefon iphone model
Yenibirannee sultanireem merhaba annemiz. Tam olarak ne konuda bildirim gelmiyor? Size gelen mesajlar konusunda mı?
Serifeeenida sultanireem aynen benimde msj bildirimi gelmiyor ancak uygulamaya girince sol üstte kırmızı nokta oluyo
Yenibirannee sultanireem 1prensesannesi_ merhaba forumdaki bildirim ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? Birde tam olarak hangi konuda bildirim gelmiyor?
sultanireem Yenibirannee evet forumdaki konuşmaların bildirimleri gelmiyor yani özel tartışmalarda gelypr normal yazışmalarda benim her seferinde uygulamayı kapatıp açıp sayfayı yenilemem gerekiyor ve çok zorlanıyorum
Yenibirannee Serifeeenida mesaj bildirimlerini açmanız için forum ayarlarından düzenlemeniz gerekmektedir. Sizin açmanız lazım
1prensesannesi_ Yenibirannee mesela bana şimdi msj geliyor ama sayfayı yenilemesem veya happy Moma girmesem msj geldiğini görmüyorum tam olarak sorunum budur 🤗
Yenibirannee sultanireem mesajlarin size bildirim olarak gelmesi icin forumda bulunan ayarlar kısmından kendiniz açmanız gerekiyor. Yoksa otomatik olarak size bildirim gelmez.
Serifeeenida Yenibirannee bildirimler açık şuanda ama sayfayı güncelleyince ancak msj geldiğini anlıyorum
Yenibirannee Serifeeenida sultanireem 1prensesannesi_ mesajlarin size bildirim olarak gelmesi için dediğim gibi sizin bildirimler kısmından açmanız gerekiyor tekrar kontrol ederek bildirimlerin acik olduğundan emin olduğunuz takdirte tekrar bildirim olarak gelmezse bilgilendirme yapabilirsiniz. 🌸
sultanireem Yenibirannee tam olarak hangisini açıcamı bilmiyorum hepsi açık olarak gözüküyor ama yine gelmiyor bildirimler
sultanireem sultanireem @Yenibirannee buradaki bildirimlerin açık olması doğru ama değil mi ben mi yanlış yapıyorum yoksa