Ilaydadoksar-123 Rabia_91 epidural almadım gunde 1 saqt yürüyüş yapıyordum evde çok hareketsiz kalmadım suni sancı evet kolay değil ama çok zorda değil benim ağrı eşigimde düsük kan aldırirken bile zorlanıyordum düsünün yani😃
Ezgi87 Entige yoo maşallah çocuk kıpır kıpır hiç bir sorun yoktu,,, bugün iyiyim ama… Sanki ömrümde hiç uyumamışım gibi uyudum hep kendime geldim…
Ilaydadoksar-123 Onbeskasim ben suni sanciyi 4 saat cektim sonrasinda kızım doğdu zaten bel ve karında oldu benim pilates topunda hafif hafif zıpladım sancı geldikce atlatıliyor hic merak etmeyin ne nasıl bisey diyede cok araştırmayın herkesin dayanma hissi aynı değil asla ama asla kimsenin negatif bisey anlatmasına müsade etmeyin😉
Mire Ilaydadoksar-123 Ilaydadoksar-123 muayene sırasında bebek kanala inmiş miydi benim 38+3 oldu hala yukarda daha karnım düşmedi sancım ağrım da yok
Ilaydadoksar-123 Mire bebeğin başı aşagıdaydı benimde karnım inmemisti hurma yiyebilirsiniz ayni zamanda ahududu yaprağı çayı içebilirsinz yürüyüsü eksik etmeyin Allah kucagıniza almayı nasip etsin
Mire Ilaydadoksar-123 aaa benim de aynı durum bebeğin başı aşağıda ama nst de sancı vs hiçbir şey yok ahududu yaprağı çayı içiyim ahududu da yedim hurma da yedim onu denemedim adaçayı içicektim korktum onu içmekten zararı olur diye sizin bebeğiniz biranda mı geldi
Ilaydadoksar-123 Mire evde tek basimayken bianda suyum geldi saat 10.30da 12 gibi hastaneye gittik esim gelinceye kadar ben evi toparladim hatta camasırları kurutmaya filan attım duşada girecektim ama esim müsade etmedi 2de suni sanci aldim 18.11de kızım doğdu 😇
Mire Ilaydadoksar-123 ayyy ama öyle güzel anlattınız ki biran önce bana da nasip olsun istiyorum ☺️bilgilendirmeler için çok teşekkür ederimm
Nurcihannan Ilaydadoksar-123 çok korkuyorummmmmmmmmmm dua edin bana nolurr dikiş falan varmı dikişten korkuyorum çok
Ilaydadoksar-123 Nurcihannan Nurcihannan o dikisler hissedilmiyor ki bebek dogduktan sonra o aci hic bisey sinek ısırığı😃 benim dısarda 3 tane var yalan yok dogumdan 3 4 gun sonra otururken agri yaptı birazda şişti eczaneden batikon ve gazlı bez aldım her lavabodan sonra güzelce kurulayip oraya pansuman yaptım hemen o an yatıştırdı asla korkulacak bisey degil hic merak etmeyin🤗
Ilaydadoksar-123 Nurcihannan kız uyuşturuyorlar belki hic kesik atmaya ihtiyac bile duymayacaklar ne biliyorsun düsunme öyle seyler😄 negatif düsünmuyoruzz
Guler9 Ilaydadoksar-123 teşekkürler umut olduğun için 🥰 Rabbim evladinla musmutlu bir ömür nasip etsin canım 🌺
Guler9 Ilaydadoksar-123 insanın halinden anlayan insanlar olması harika bi duygu darısı başıma evladımı kucağıma alayım inşallah 🥰🙏