27+5 haftaligiz makatta çok baskı hissediyorum yürümekte zorlanıyorum resmen 😟 böyle olunca çok endişeleniyorum ne yapmalıyım hanımlar. Hastaneye gitsem mi bişey yaparlar mı ki😟
Makatta baskı
Sevimlii00 27+2 yim ben canım. Bende olmuyor, bastırıyor sadece tuvalete çıkmak istiyorum o an. Normal bişey. Sende nasıl oluyor tam olarak
Ben bol su içiyorum, sık sık tuvalete çıkıyorum. Böyle gezmekte falan problem olmuyor.
Aytekinnn tekmelerini makatta vajinada hissediyorum resmen 🙈😟 rahatsız edici oluyor yani
Aytekinnn bugün biraz fazla ayakta kaldım ondan mı ki. İlk gebeliğim olduğu için panik oluyorum hemen 😟
Sevimlii00 bende çok zaman orada hiss ediyorum. Bu normal. Haraketler aşağıda hiss ediliyor. Her hangi bir kötü ağrınız, sancınız yoksa endişelenmeyin . Benim de ilk gebeliğim, bazen çok aşağı bastırıyor, bazen az haraket, bazen çok haraket yapıyor. Bir sorun yok şükür
Sevimlii00 ola bilir, siz kendinizi çok gezmeye alıştırın . Yapmayıp yapmayıp birden yaparsanız öyle şeyler oluyor. Günlük gezip dolaşsanız alışırsınız
Sevimlii00 baskı çok rahatsız edici mi en son doktor kontrolüne ne zaman gittiniz rahim ağzı kaç mm di benimde sizin haftalarınızda baskı vardı doktora söyledim kontrol ettiğinde rahim ağzım kısalmıştı acil serklaj oldum ihmal etmeyin sizi korkutmak için demiyorum bence bi acile gidip gösterin derim
Sevimlii00 yururken giyinip soyunurken ayağınızı kaldirdiginizda bi ağrı hiss ediyorsaniz doktora gidin derim.Benim oyleydi her kes normal bebek buyuyor agrilasiyor o yüzden diyordu doktor kontorulnde bebeğin kafasının çok aşağı düştüyünü öyrendik 24haftada hemen ilaçlar iyneler yatak rejimi yazdı doktor erken doğum riskim var o zamandan beri
Hasret99 iki hafta önce gitmiştim en son kontrole servikal uzunluk iyiydi. Acildeyim şuan bakalım bekliyorum inşaallah kötü birşey yoktur. Dua edin
Sebnem9593 şuan kaç haftalıksınız
Sevimlii00 ne söylediler?
Sevimlii00 canım benim bebeğim ters makat diyor doktor ayakları aşağıda kafası yukarda şuan 33. Haftamıza girdik benimde 25 ten beri öyle hep bacak aramda gibi hissediyorum yürüyemiyorum belki şeninde terstir böyle hissetmenin iki nedeni olabilir ya bebek ters yada çok aşağıda benim haşa bebeğim aşağıda yukarıya çıkmamış
Sevimlii00 ne dediler inşallah bir sıkıntı yoktur