Esmanur43 Kızlar kayıp bi kedi vardı sokakta köpekler saldırırken kurtardık kalçasını ısırmışlar bende 35+6 haftalık hamileyim diyorlar ki kedi kılı riskli sezeryan da olsa normal de olsa akciğere yapışıp doğumda zorluyor falan dediler siz ne düşünüyorsunuz
Pamuk Esmanur43 Peki çevredeki çok bilmişler haricinde kedi kilindan ölen birini duydunuz mu? Kendimi bildim bileli ailemin benim evimde kedilerimiz var.Hepimiz yaşıyoruz.Lutfen inanmayın.Hayvanlari nasıl asagilayabiliriz derdindeler.
gulsahklkn Esmanur43 Yılların bitmek bilmeyen efsane konusu tüyü ciğerine kaçar kanser olursun ölürsün bilmem kimin kızı köpekle kediyle oynarken kılı kaçmış hamile kalamadı vs.. Hiçbişey olmaz canım merak etme çok endişeliysen bu konuyla ilgili eğer kediyi sahiplendiysen ve sende kalacaksa aşılarını yaptırabilirsin o zaman hiçbir problem kalmaz 😊
minikoannesi123 Esmanur43 kim diyorsa kafayı yemiş, artık insanların bu cahil cuhela yorumlarından gina geldi gerçekten ya. Bir şey olmaz
Esmanur43 Pamuk yok bende kedilerle büyüdüm zaten orası ayrı ama söz konusu doğum gebelik veya bebek olunca ekstra hassas oluyor insan birde ben zor gebe kaldım ondan çok düşünüyorum her şeyi
Esmanur43 gulsahklkn sahiplendim sayılmaz da sahibi bulunana kadar bende kalacak ama çok bakımlı bir de öyle bi yerde yaşıyoruz ki veteriner yok sarıkamıştayım 🥹
Ebraz Esmanur43 kedinin tüyü zarar vermez kedinin tüyüne yapışan ve ciğerlerine kaçan o parazit zarar verir aşı yoksa sıkıntı aşıları yapılmalı özellikle iç dış parazit yoksa kedi kılı bizim kılımız gibi zararsızdır
Esmanur43 Ebraz ev kedisiymiş kaçmış muhtemelen tasmalı tırnakları falan kesik inşAllah sahibi çıkar da bir an önce kavuşurlar 😔
User22 Kedi tüyünden daha birine bişey olduğunu duymadım hatta hasta kediden bile insana bi hastalık geçtiğine şahit olmadım. Çocukluktan beri kedi besliyorum hem sokakta hem evde daha şimdiye kadar bi sağlık problemim olmadı şuanda bende gebeyim evde kedim var toxsplazma testim negatif çıktı o kadar kedilerle içli dışlı olduğum halde ( hasta kediler dahil ) hiç geçirmemişim kumunu bu sebepten ilkte ben değiştirmiyodm önlem amaçlı ama artkk değiştiriyorum veterinerimizde doktorumuzs bişey olmucanı söyledi eğer evinde besliceksen aşılarını düzenli yaptırırsn hiç bişey olmaz Esmanur43
Esmanur43 User22 sahibi arıyormuş 3 gün önce sokaklarda sahiplenmem zaten taşa tutarlar beni taze bebekli eve kedi olmaz diye dediğim gibi zor gebe kaldığım için herkes sıkıştırıyor şöyle böyle diye
Esmanur43 runkli0606 teşekkür ederim var mı bilmiyorum ama Sarıkamış’ta oturuyorum burda veteriner yok ki
Elifbuyukk Esmanur43 Benim 2 tane kedim var evde 3 aylık bebeğimde var hiçte sorun yaşamadım doğumdada gebeliktede