Aysnr11 Merhaba kızlar bugün kan sulandırıcı başlıyoruz oksapar iğne yazdı doktor. Siz nerden yapıyorsunuz göbek mi kol mu hangisi daha az acıyor iğne fobim var nasıl yapıcam korkuyoruum 😵💫😇
Bebegim3444 Aysnr11 göbekten basladim sonrasında kola döndüm. Koluma esim yapıyor. Hic kırkma acısı yok incecik igne 🥰
BirazbundanBirazondan1 Aysnr11 gözünüzü korkutmak istemem ama bu iğnenin huyumuş vururken biraz yanıp acıyacak vurulan yer moraracak ilk ablam vurdu ben acıyor deyince sağlık ocağına götürdü hemşire bu iğne ne yazık ki böyle dedi. İlk sağlık ocağında gösterirler nasıl vurulduğunu
Rfrshr Ben daha çok göbekten yapıyorum ama ilerleyen haftalarda kol ve bacaktan yapanlar da oluyor. Göbek sanki bir tık daha az acıyor. Ama gözünde büyütme insan alışıyor zamanla ☺️
gulsahklkn Aysnr11 Evet mesela sağ koluna yaptıysan bi sonrakini sol koluna yap morluk başlarsa göbeğine geçersin doktor göbekten olmanda bi sakınca görmediyse sana tavsiyem hirudoid jel al eczaneden morluk oluşmaması için iğneyi yaptığın bölgeye sürebilirsin
Aysnr11 BirazbundanBirazondan1 Evet acıtıyor şimdi göbekten yaptım iğneyi hiç hissetmedim ama ilaç çok acıttı
BirazbundanBirazondan1 Aysnr11 iyi cesaret ben hiç göbekten cesaret edemedim. Bacak ve kol da aynı şekilde acır
Ulviyedlnn Aysnr11 ilk zabanlarda sabah akşam yazdiklari için öyle kullandım günde bı taneymis çok versinler diye öyle yazmışlar aşırı sacma göbek deliğine yakın sağ sol vuruyorum deri kalın olduğu için daha az acıyor
gulsahklkn Aysnr11 Göbekte uygun bölgeyi bulup etrafına yapabilirsiniz dediğim gibi hep aynı noktaya yapmayın geçmiş olsun 😊
Rfrshr İğneyi yaptıktan sonra çok masaj ovalama yapmadan sadece bastır bir süre böylece morarma daha az oluyor