Merveer96  12.haftada banada kız dediler 16.haftada erkek dediler benimde içimde şüphe var çünkü karnımı görende kız mı diye soruyor bakabilir misiniz 🙏🏼
Fenciiii piremsescik Evet doktor artık sorma %100 aksilik yok kordon bu pipi bu diye 100 kere söyledi 😁😁 bu foruma da çok bakmayın sonra doktoru darlamayın 😁
Emd- piremsescik özel de mi önce kız deyip sonra erkek dediler ve kaçıncı haftada söylediler kız diye canım
piremsescik Emd- 12.haftada bacak arası bomboştu %90 kız dediler 15te pipi var erkek dediler bu arada evet özelde 2 farklı doktor 2 farklı hastane 😂 ikiside sonradan erkek dedi
Emd- piremsescik bizim de 17 haftada kız 100 99 dedi doktor ama detaylıya giticem 20 de bakalım değişmiş mi bana erkek gibi geliyor ama bilmiyorum ya nedense arası boştu ama ya zaten
nazli61  Merhaba 12. Haftadayım doktorum net bişey diyemedi erkek gibi diyor ama çok ikilemli konuştu bakabilir misiniz
piremsescik sevgikocal6363 12 haftalıktı bacak arası tamamen boştu kız dedi. 16da erkek olduğunu öğrendik
piremsescik sevgikocal6363 ilk bebeğimde 11 haftalıkken netti erkek olduğu bunda 12de arası boş olupta sonradan oluşunca bi şaşırmıştım hani daha geç oluşabiliyor mu erkek organı diye ama oluyormuş demekki
Kizlarin_Annesine06 Fenciiii canım bana da bunu verdi 16+2de erkek dedi 14 haftakikene de erkek dedi kordon değil dedi
Fenciiii Kizlarin_Annesine06 O zaman hiç daha arkasını arama gerçekten 16 hafta kordonla karışmaz kordonun kan akımına bakıyorlar bana gör bak kesin kordon bu kadar kalın olmaz falan dediler ultrason görüntüsü bu yani boş boş yazıyorlar burada yazanlara bakmayın doktorunuz ne dediyse o
Minikperi piremsescik aynı görüntüden bizde de vardı. Tabi ki yanılma oayı var ben kız doğurdum 😂 ne doğacağı hiç belli olmuyor maalesef.