gzlkzmbilg Leylmom çok şükür benim öyle sorunlarım olmadı tabi sizin durumunuz Farklı olmuş ilk gebeliğiniz mi
Gzm3848 Bence en iyisini doktorunuz bilir bir sıkıntı görmediyse gerek duymamıştır ben de nst ye 36 ve 37 de girdim toplam 2 kere girmiş oldum yani haftaya da doĝumum var allahın izniyle 😊
Miraykaan Gzm3848 Merhaba ben 34 haftalıkken kontrole gidicem acaba nstye alırlar mı yoksa bekletirler mi ona göre değiştirip 35. haftaya da mı alsam randevumu
Neslihanavciaydin Leylmom o gebeliğin nası ilerlediğine bağlı ilk bebeğimde 26. Haftada baslamıştım nst ye girmeye ikinci gebeliğimde 33. Haftada başladım bebeğe bağlı doktor risk görürse ağrı vs nst istiyor zaten
Gzm3848 Miraykaan kontrol için doktor 34.haftada çağırdıysa gitmelisin bence bir hafta daha bekleme derim
ikiprensannesi__ Leylmom bende 32 de gittim 1 ay sonra kontrole gel dedi 36 da beklemedim kusura bakmasın 34 gittim şimdi 36 olunca gidicem bekleme randevu al git haftamız ilerledi artık 5 hafta çok uzun bir süre
Miraykaan Gzm3848 En son ayın 18inde gittim doktor bana hiç şu gün gel demedi kendim hep ayda 1 kere gittim en son gittiğimde yine şu gün gel felan demedi