gulnurkrms Leylmom yani devlet hastanesi hep 35de sokuyo daha önce girince ne olacakki gayette normal bı zaman
Adapte34 Leylmom ilk kızımda özel takipliydim son haftama kadar hep verdiler ama şimdi devlete gidiyorum haliyle ilgisizlik umursamazlık diz boyu
Seyma3534 Gunes17 ay ben yazacaktım. nst ye 35.haftada girdim. bu hafta kontrolüm vardı doktorum herşey normal gerek yok dedi. 37.haftadayım
Seyma3534 Gunes17 bebeğin sağlık durumuna göre hareket ediyor bence doktorlar. herkesin farklı ama girmedim diye stres yapmayın. ben 37.haftamdayım bir kez girdim dediğim gibi. ve kontrolüm 38+2 de
cokkasmabeabi Zehross03 benim yürürken bile kasilmam oluyor 30 haftayken nst almadı normal dedi. 3.gebelik diye zaar 😂
cokkasmabeabi Leylmom yok ya orda boş boş bekliyorsun 😂 ama kontrol arası son vakit bana da çok geldi. 30da gittim 34te çağırdı 32 bitimine aldım randevu
peri5860 Kızlar ben 25′te girdim gebelik zehirlenmesi ile yatınca her gün sabah akşam bakıldı. Çok erkendi benim nazarımda ama doktor istedi işte. Normalde duyduğum şu ama 32′de başlanıyor.
gzlkzmbilg Leylmom sizinle aynı durumdayım en son 30.haftamda gittim bir dahaki kontrol 16 Ağustos yani 35.haftamda olacak o zaman ilk defa nst ye gireceğim . Hiç kafama takmıyorum bebeğim hareketli herhangi bir sıkıntım olduğunu düşünmüyorum sizde öyle düşünün bence
Leylmom gzlkzmbilg benim de 16 ağustosa vermiş. bugün kanamam oldu acile gittim nst ye bağladılar. Aynen bi sorun olmadığı müddetçe 35 normal zaten . Ama uzun süre kontrolsüz olmak endiselendiriyo demiştim korktuğum da başıma geldi. Ama iyiyiz çok şükür
gzlkzmbilg Leylmom çok şükür benim öyle sorunlarım olmadı tabi sizin durumunuz Farklı olmuş ilk gebeliğiniz mi